Είναι δυνατή η εγκατάσταση του macOS Big Sur σε μη υποστηριζόμενα Mac

0
Το MacOS Catalina έχει υποστηρίξει τα ίδια Mac με το macOS Mojave, ενώ το macOS Big Sur έχει εγκαταλείψει ορισμένα από αυτά και ειναι η υποστήριξη για τα MacBook Air 2012, όπως και για τα MacBook Pro 2013. Για τα iMac και Mac mini, τα μοντέλα του 2012 και του 2013 διακόπτονται. 
Τι γίνεται όμως αν θέλετε να εγκαταστήσετε το macOS Big Sur στο Mac σας με κάθε κόστος, όταν δεν υποστηρίζεται επίσημα από την Apple; Πρέπει να να το "χαράξεις". Το ParrotGeek προσφέρει μια νέα έκδοση του εργαλείου NexPostFacto που υποστηρίζει το macOS Big Sur για εγκατάσταση σε Mac από το 2012. Απαιτείται να έχει ένα στικακι USB τουλάχιστον 16 GB, αντίγραφο του beta του macOS Το Big Sur ( διαθέσιμο εδώ ) και το βοηθητικό πρόγραμμα Trampoline ( διατίθεται εδώ ) για να ξεκινήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης. Το τελευταίο έχει ρυθμιστεί ώστε να μην ελέγχει αν το Mac είναι συμβατό και επομένως είναι δυνατή η εγκατάσταση.

Όλα λειτουργούν κανονικά, εκτός από το Wi-Fi προσωρινά. Πρέπει να ακολουθήσετε τις λεπτομερές πληροφοριες του Julien Satti για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα που μπορεί να είναι ενοχλητικό σε ένα φορητό Mac.

Υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη: το macOS Big Sur είναι σε έκδοση beta, αφού ειναι το πρώτο εξάλλου. Συνιστάται επομένως να μην εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα στο κύριο Mac σας προς το παρόν και να προτιμήσετε να περιμένετε την τελική έκδοση που θα έρθει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !