Το iOS 14 θα κάνει τη φωτογραφική μηχανή στο iPhone έως και 90% ταχύτερη

0
Το iOS 14 έχει προσθέσει πολλές μεγάλες δυνατότητες στο iPhone, οι οποίες θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν να αγνοήσουμε μερικές μικρότερες αλλά εξίσου σημαντικές βελτιώσεις. Μία από τις βελτιώσεις που επιτυγχάνουμε με το iOS είναι η βελτίωση της απόδοσης της κάμερας.

Αυτό σημαίνει ότι με τη νέα ενημέρωση λογισμικού το iPhone σας θα μπορεί να τραβάει έως και 90% γρηγορότερα σε έως και 4 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Χάρη σε αυτό θα μπορείτε να τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα και δεν θα χάσετε μια λήψη.

Αυτό θα συμβαίνει μόνο με το iOS 14 με iPhone να μπορεί να κάνει την πρώτη λήψη έως και 25% πιο γρήγορα από ό, τι πριν. Το iPhone σας θα είναι έτοιμο να τραβήξει μια φωτογραφία πιο γρήγορα όταν ξεκινάτε την εφαρμογή Κάμερα.

Στο iOS 14 οι χρήστες θα βρουν επίσης μια νέα εναλλαγή Ταχύτερη λήψη προτεραιότητας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Κάμερα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις => Κάμερα => Προτεραιότητα Ταχύτερη λήψη. Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία κάμερας, το iPhone θα τροποποιήσει έξυπνα τον τρόπο επεξεργασίας των φωτογραφιών στη συσκευή. Αυτή η τροποποίηση θα οδηγήσει σε γρηγορότερους χρόνους λήψης και καλύτερη εμπειρία φωτογραφίας όταν θέλετε να τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες βελτιώσεις κάμερας για ταχύτερη εγγραφή βίντεο

Οι βελτιώσεις ταχύτητας κάμερας του iOS 14 δεν σταματούν εκεί, καθώς με τη νέα έκδοση τα περισσότερα iPhone έχουν τη δυνατότητα QuickTake. Η δυνατότητα QuickTake, η οποία προηγουμένως περιοριζόταν στο iPhone 11 Series επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν γρήγορα βίντεο πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λήψης ακόμα και όταν βρίσκονται σε λειτουργία φωτογραφίας. Οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να ξεκινήσουν την εγγραφή βίντεο πατώντας το κουμπί αύξησης της έντασης . Αυτό έκανε τη λήψη βίντεο πιο γρήγορα καθώς δεν απαιτείται να μεταβείτε πρώτα στη λειτουργία βίντεο πριν από την εγγραφή. Το iOS 14 φέρνει επιτέλους τη δυνατότητα QuickTake σε iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max.

Αλλαγή ανάλυσης βίντεο μέσα στην κάμερα

Μια άλλη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου που προστέθηκε στο iOS 14 θα επιτρέψει στους χρήστες όλων των iPhone να αλλάζουν γρήγορα την ανάλυση εγγραφής βίντεο και το ρυθμό καρέ . Προηγουμένως αυτή η δυνατότητα περιοριζόταν επίσης στο iPhone 11 Series, ωστόσο τώρα οι χρήστες όλων των iPhone θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα νέα μενού.

Το iOS 14 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συμβατές συσκευές το φθινόπωρο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !