Αποκτήστε τα εικονίδια του macOS Big Sur στο iPhone σας με το Big Sur Theme Pack

0
Το macOS Big Sur έφερε ένα νέο στυλ εικονιδίων στα Mac. Και αν το έχετε προσέξει, τότε θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι μοιάζουν πολύ με τα εικονίδια που βρίσκονται στο iOS και στο iPadOS. Τα εικονίδια είναι τόσο έντονα εμπνευσμένα από το iOS που έχει οδηγήσει πολλούς να υποθέσουν ότι η Apple ετοιμάζει το macOS για μια οθόνη αφής.  
Αν σας αρέσουν τα εικονίδια του macOS Big Sur και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα από αυτά, τότε το κείμενο σήμερα της σελίδας των εικονιδίων Big Sur είναι για εσάς. Αυτό το θέμα φέρνει τα εικονίδια της εφαρμογής macOS στο iPhone και το iPad που έχουν jailbreak. Με το πακέτο Big Sur έχετε όλα τα εικονίδια MacOS Big Sur στο iPhone.

Ορισμένα εικονίδια εφαρμογών, όπως η εφαρμογή Phone, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στο Mac, δεν είναι διαθέσιμα στο θέμα, καθώς ο δημιουργός του πακέτου εικονιδίων έχει εστιάσει στα επίσημα εικονίδια. Τα εικονίδια εφαρμογών τρίτου μέρους είναι επίσης αμετάβλητα κατά την εγκατάσταση αυτού του πακέτου θεμάτων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο εικονιδίων Big Sur στο iPhone σας προσθέτοντας το repo του προγραμματιστή (https://alt03b1.github.io/) στο Cydia ή το Sileo. Μόλις το κατεβάσετε μπορείτε να το εφαρμόσετε με το SnowBoard.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !