Coronavirus: Η Apple κλείνει περισσότερο από το ένα τέταρτο των καταστημάτων της στις Ηνωμένες Πολιτείες

0
Το άνοιγμα των Apple Stores δεν κράτησε πολύ, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple ανακοινώνει για άλλη μια φορά ότι έχει λάβει την απόφαση να κλείσει τα καταστήματα που άνοιξαν ξανά τον Μάιο. Το αρχικό κλείσιμο πραγματοποιήθηκε παγκοσμίως (εκτός από την Κίνα) λόγω του κοροναϊού. 
Η Apple διαθέτει 271 Apple Stores στις Ηνωμένες Πολιτείες και 77 από αυτά είναι πλέον κλειστά, ή το 28% ούτως ή άλλως. Τα πρώτα κλεισίματα πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες . Τα 30 καταστήματα που προστέθηκαν στη λίστα βρίσκονται σε πολλές πολιτείες όπως ειναι η Αλαμπάμα, Καλιφόρνια, Γεωργία, Αϊντάχο, Λουιζιάνα, Νεβάδα, Οκλαχόμα, Φλόριντα, Μισισιπή, Τέξας και Γιούτα. Μερικά απο τα καταστήματα της Apple έκλεισαν από χθες και άλλα θα κλείσουν από σήμερα.

Σε δήλωση προς το CNBC , η Apple λέει:

Λόγω των τρεχουσών συνθηκών του Covid-19 σε ορισμένες από τις κοινότητες που εξυπηρετούμε, κλείνουμε προσωρινά τα καταστήματα σε αυτές τις περιοχές. Κάνουμε αυτήν την ενέργεια με μεγάλη προσοχή καθώς παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και ελπίζουμε ότι οι ομάδες και οι πελάτες μας θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό.

Το κλείσιμο οφείλεται σε περιπτώσεις των κοροναϊών που αυξάνονται σε ορισμένες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η μόνη χώρα μέχρι στιγμής όπου η Apple έκλεισε καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !