Το Merriam είναι ένα νέο all-in-one jailbreak tweak για την προσαρμογή του iOS 13

0

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν τα jailbreak  tweak all-in-one  εργαλεία επιλέγουν στο Springtomize ως το προεπιλεγμένο, αλλά τείνει να είναι αρκετά ακριβό, ειδικά αν είστε νέοι στο jailbreaking και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα (5 $ ευρώ).  Το Merriam είναι ένα ολοκαίνουργιο tweak jailbreak all-in-one για λιγότερο από ένα δολάριο που στοχεύει να ανταγωνιστεί τις αλλαγές όπως το Springtomize. Το σετ χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που φέρνει ο Springtomize στο τραπέζι, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσουν οι νέοι jailbreakers.

 Είναι δύσκολο να εξηγήσεις το πόσα πολλά πράγματα  που μπορείς να κάνεις όχι μόνο στο IOS αλλά και σε εφαρμογές τρίτων, με ένα τόσο τεράστιο tweak στο jailbreak σε μία μόνο παράγραφο ή ακόμα και με ένα μόνο παράδειγμα στιγμιότυπου οθόνης.

 Μόλις εγκατασταθεί, το Merriam προσθέτει ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να διαμορφώσετε το τσίμπημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.. 

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Merriam μπορούν να το αγοράσουν στην τιμή μόλις 0,98 $ από το αποθετήριο του Packix . Το tweak υποστηρίζει jailbroken συσκευές iOS 13 και θα λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις με περισσότερες λειτουργίες καθώς περνάει ο καιρός.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !