Νέα cydia Tweaks που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα

0


Και αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετά ενδιαφέροντα tweaks που προσθέτουν εντυπωσιακές ικανότητες στα iphone μας αλλά ξεχωρίσαμε κάποια που αξίζει πραγματικά να τα κατεβάσετε.
Πάμε να δούμε λοιπόν τα νέα αυτά tweaks...     Enlighten Tweak: Προσθήκη λειτουργίας χαμηλού φωτισμού στην εφαρμογή κάμερας

Διαφωτίστε το τσίμπημα

Το Enlighten tweak φέρνει μια Λειτουργία χαμηλού φωτισμού στην εφαρμογή Κάμερα στο iOS. Όταν εγκατασταθεί αυτό, το iPhone σας θα τραβήξει περισσότερες από μία φωτογραφίες ταυτόχρονα και θα προσομοιώσει την επεξεργασία μακράς έκθεσης. Το tweak μπορεί να μειώσει τον θόρυβο συνδυάζοντας πολλές φωτογραφίες την μια πάνω στην άλλη.

Στη συνέχεια, αυξάνει τη φωτεινότητα και διορθώνει τα μέρη υπερβολικής έκθεσης της φωτογραφίας για να δώσει ένα ακριβές χρώμα στην εικόνα. Το Enlighten είναι ένα εξαιρετικό tweak για χρήστες iPhone, ειδικά για όσους έχουν παλαιότερα iPhone που δεν διαθέτουν τη νέα λειτουργία Night Mode του iPhone. Το Enlighten tweak είναι διαθέσιμο στο Repo Packix για 1,99 $.

WAStatusColor Tweak: Προσθέστε γρήγορα ένα χρώμα φόντου στην κατάσταση του WhatsApp

WAStatusColor τροποποίηση

Εάν δημοσιεύετε συχνά στο WhatsApp Statuses, τότε θα λατρέψετε το WAStatusColor tweak. Αυτό το tweak επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν οποιοδήποτε χρώμα ως φόντο της Κατάστασης WhatsApp. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της επιλογής σας από το εργαλείο επιλογής χρωμάτων και θα εμφανιστεί ως φόντο της κατάστασης. Μόλις προστεθεί ένα χρώμα, μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε κείμενο ή άλλα στοιχεία πάνω από αυτό. Το WAStatusColor tweak διατίθεται δωρεάν στο πακέτο  του Packix repo.

Tweak KeyboardTools: Προσθήκη κουμπιών γρήγορης επεξεργασίας κειμένου στο πληκτρολόγιο

Ρυθμίστε το KeyboardTools

Το KeyboardTools tweak για jailbroken συσκευές iOS διευκολύνει την επεξεργασία κειμένου στο iPhone προσθέτοντας περισσότερα εργαλεία στο πληκτρολόγιο. Μετά την εγκατάσταση αυτού του tweak θα έχετε τα χρήσιμα κουμπιά για Αντιγραφή, Επικόλληση, Αποκοπή, Επιλογή και Επιλογή όλων πάνω από το πληκτρολόγιο.

Μπορείτε απλά να πατήσετε αυτά τα κουμπιά για να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες. Η εκτέλεση αυτών των ενεργειών θα απαιτούσε κανονικά να αποκτήσετε πρώτα πρόσβαση στο μενού ενεργειών του iOS, το οποίο απαιτεί λίγο χρόνο, ωστόσο με τα KeyboardTools μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα βήματα πολύ πιο γρήγορα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το KeyboardTools από το repo BigBoss δωρεάν. Είναι συμβατό με iOS 11, iOS 12 και iOS 13.

hueFolderBG Tweak: Προσθήκη προσαρμοσμένων χρωμάτων σε φόντο και τίτλους φακέλων

τροποποίηση hueFolderBG

Το hueFolderBG tweak σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση των φακέλων της αρχικής οθόνης προσθέτοντας προσαρμοσμένα φόντα φακέλων σε αυτά. Με αυτό το tweak μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε χρώμα φόντου της επιλογής σας στους φακέλους.  Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό,  μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα των τίτλων των φακέλων και να τους δώσετε το χρώμα της επιλογής σας. Το hueFolderBG είναι ένα δωρεάν tweak που λειτουργεί με iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση. Υποστηρίζει ακόμη και iOS 10. Κατεβάστε το από το repo BigBoss.

ConfirmPasteboard Tweak: Διακοπή εφαρμογών από πρόχειρο Snooping

Ρυθμίστε το ConfirmPasteboard

Το ConfirmPasteboard tweak αποτρέπει ορισμένες εφαρμογές από το πρόχειρο να παρακολουθούν ζητώντας από τους χρήστες την επιβεβαίωση κάθε φορά που μια εφαρμογή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο πρόχειρο της συσκευής. Όταν συμβαίνει αυτό, ο χρήστης λαμβάνει μια αναδυόμενη ειδοποίηση που ρωτά τον χρήστη εάν θέλει να επιτρέψει την πρόσβαση στο πρόχειρο ή να το αρνηθεί. Εάν θέλετε να παραχωρήσετε μόνο μία φορά πρόσβαση στην εφαρμογή, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε "Να επιτρέπεται μόνο αυτή τη φορά". Μπορείτε να κατεβάσετε το ConfirmPasteboard tweak από το repo του προγραμματιστή (https://repo.co.kr/) δωρεάν.

LeftyMessages Tweak: Κάντε την εφαρμογή Messages πιο κατάλληλη για τους αριστεροχειρους

Αν είστε αριστερόχειρας, τότε θα εκτιμήσετε το tweak του LeftyMessages. Αυτό το τσίμπημα διευκολύνει τη ζωή των χρηστών iPhone με μετακίνηση του κουμπιού αποστολής στην αριστερή πλευρά της οθόνης, καθιστώντας βολικό για όσους πληκτρολογούν με το ένα χέρι να πατήσουν αυτό το κουμπί.

Εκτός από τη μεταφορά του κουμπιού Αποστολή στην αριστερή πλευρά, το tweak μετακινεί τα κουμπιά App Store και Κάμερα που χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά προς τα δεξιά. Μπορείτε να κάνετε λήψη του LeftyMessages tweak από το repo του προγραμματιστή (https://obumbravit.github.io/0SRepo/) δωρεάν. Είναι συμβατό με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

MiniMessages Tweak: Κατάργηση εικονιδίων Chevron, App Store και κάμερας από την εφαρμογή Messages

Το MiniMessages tweak για jailbroken συσκευές επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν τις δυνατότητες της εφαρμογής Messages που δεν τις χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιώντας τα MiniMessages μπορείτε ουσιαστικά να αποκρύψετε το εικονίδιο του App Store, την κάμερα και να συρρικνώσετε τα κελιά σε μικρότερο μέγεθος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό τσίμπημα για την αφαίρεση ακαταστασίας από την εφαρμογή Μηνύματα. Το MiniMessages είναι ένα δωρεάν τσίμπημα που μπορείτε να κατεβάσετε από το repo BigBoss. Διατίθεται ως δωρεάν λήψη και λειτουργεί με iOS 12 και iOS 13.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !