iOS 14: Τα καλύτερα widget της αρχικής οθόνης για το iPhone σας από το νέο λειτουργικό

0


Το iOS 14 εισήγαγε
τα widgets που ειναι πλούσια σε λεπτομέρειες και με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους που δεν λειτουργούν μόνο στο Today View αλλά και στην ίδια την Αρχική οθόνη. Τώρα που έχει κυκλοφορήσει η σταθερή έκδοση του iOS 14, αρχίζουμε να βλέπουμε πολλές εφαρμογές τρίτων είτε να ενημερώνουν τα παλιά τους widget είτε να παρουσιάζουν υποστήριξη widget για πρώτη φορά. Αν σας αρέσει να κάνετε αναζήτηση μέσω του App Store ψάχνοντας εφαρμογές τρίτων με κορυφαία υποστήριξη widget, μην ανησυχείτε έχουμε κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας δούμε μια λίστα με τα καλύτερα widget τρίτων που μπορείτε να αποκτήσετε στο iPhone σας τώρα.

1. Weather Line

Σε σύγκριση με τα εγγενή widget 14 Weather Weather, αυτά από το Weather Line όχι μόνο φαίνονται ελκυστικά και ενδιαφέροντα, αλλά παρέχουν επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με τον καιρό με μια ματιά. Το widget Weather Line μεγαλύτερου μεγέθους, για παράδειγμα, περιέχει έναν τόνο λεπτομερειών όπως η Υγρασία, Πίεση, Δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας, Sunset / Sunrise και άλλα.

Μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό (όπως δείκτης ποιότητας αέρα) και να προσαρμόσετε widget με διαφορετικά θέματα για 3,49 $ / μήνα.

Γραμμή καιρού

2. Βικιπαίδεια

Τα γραφικά στοιχεία της Βικιπαίδειας θα εντυπωσιάσουν το ενδιαφέρον σας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας κάνουν να διαβάσετε πολύ περισσότερα. Τοποθετήστε το widget Top Read στην αρχική οθόνη σας και θα δείτε μια ενδιαφέρουσα λίστα με τα πιο δημοφιλή άρθρα της Wikipedia ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχει επίσης ένα γραφικό στοιχείο "Εικόνα της ημέρας" που θα διαθέτει μια εκπληκτική εικόνα που επιμελείται η κοινότητα της Wikipedia.

Βικιπαίδεια

3. Apollo για το Reddit

Ο τρίτος πελάτης του Reddit το Apollo έρχεται με ένα εκπληκτικό  widget που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις από τη ροή του Reddit. Το Widget πολλαπλών αναρτήσεων και το πλέγμα τροφοδοσίας ανάρτησης, για παράδειγμα, είναι τέλεια παραδείγματα για το πώς πρέπει να δημιουργούνται τα γραφικά στο iOS 14.

Υπάρχει επίσης ένα widget Subreddit Shortcuts που διαθέτει τα αγαπημένα σας subreddits όπου μπορείτε να το επεξεργαστείτε πατώντας παρατεταμένα και επιλέγοντας Edit Widget. Λαμβάνετε επίσης widgets που συνδέονται με δημοφιλή subreddits όπως το Shower Thoughts και τα αστεία. Αξίζει σίγουρα να το ελέγξετε ακόμα κι αν δεν είστε ενεργός χρήστης του Reddit.Απόλλωνα για Reddit

4.Aviary

Θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία tweets; Το κλουβί θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να δείτε γρήγορα μια λίστα αυτόματης ενημέρωσης με ένα έως τέσσερα tweets (ανάλογα με το μέγεθος του widget) από το χρονοδιάγραμμα του Twitter. Το catch - Aviary κοστίζει 4,99 $.Πτηνοτροφείο

5. PDF expert

Το PDF Expert είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με το PDF, αρκεί να είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση από τη δωρεάν έκδοση. Τούτου λεχθέντος, η εφαρμογή συνοδεύεται από δέκα διαφορετικά widget (διαφόρων μεγεθών) που σας επιτρέπουν να μεταβείτε πιο γρήγορα στα PDF σας.

Το widget Συντομεύσεις, για παράδειγμα, συνδέσμους σε βάθος με την ενότητα Πρόσφατα, Αγαπημένα και Υπολογιστής της εφαρμογής, βοηθώντας σας να ξεκινήσετε τη ροή εργασίας σας σε δευτερόλεπτα.Εμπειρογνώμονας PDF

6. Ημερήσια διάταξη

Το Agenda της εφαρμογής λήψης σημειώσεων με επίκεντρο την ημερομηνία συνοδεύεται από τρία διαφορετικά μεγέθη widget που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις επερχόμενες σημειώσεις. Το widget Agenda μεγαλύτερου μεγέθους είναι το καλύτερο από τα πολλά και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τίποτα σημαντικό.

7. Σκοτεινός θόρυβος

Το Dark Noise σάς βοηθά να χαλαρώσετε με πάνω από 40+ soundtrack υψηλής ποιότητας. Έρχεται επίσης με προσαρμόσιμα widget που μπορείτε να συνδέσετε σε βάθος με τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό που ονομάζεται widget Single Sound για να ξεκινήσετε ένα κομμάτι με ένα προκαθορισμένο χρονόμετρο και ρύθμιση έντασης. To Dark Noise κοστίζει 5,99 $.

Σκοτεινός θόρυβος

8. Έγγραφα από το Readdle

Τα έγγραφα από το Readdle είναι ένας ολοκληρωμένος διαχειριστής αρχείων που προκαλεί ντροπή στην εγγενή εφαρμογή του Files στο iPhone, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε, να διαβάζετε, να ακούτε, να προβάλετε και να σχολιάζετε αρχεία (καθώς και πολλά άλλα πράγματα) εύκολα.

Έρχεται με πάνω από δέκα διαφορετικά widget, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι το widget Actions που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις καλύτερες δυνατότητες της εφαρμογής σε ένα jiffy - Μουσική, Πρόγραμμα περιήγησης, Μεταφορά Wi-Fi κ.λπ.

Έγγραφα από το Readdle

9. Χαλαρώστε

Το Unwind είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να εστιάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλύτερα με τη χρήση αναπνευστικών ασκήσεων. Για να συμπληρώσετε τα πράγματα, λαμβάνετε επίσης widget που αναμεταδίδουν τα καθημερινά σας στατιστικά γνώσης με μια αντίστοιχη εικόνα φόντου.

Ξετυλίγω

10.Spark

Ο πελάτης email τρίτου μέρους το Spark διαθέτει πολλά widget που μπορούν να εμφανίσουν πληροφορίες όπως τα πιο πρόσφατα μηνύματά σας και τα επερχόμενα συμβάντα ημερολογίου.

Ωστόσο, το widget Email και Actions είναι το καλύτερο από τα πολλά. Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα Εισερχόμενά σας και προσφέρει μια τακτοποιημένη σειρά συντομεύσεων - Αναζήτηση, Ημερολόγιο, Συνημμένα και Σύνταξη.

Σπίθα

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να ορίσετε το Spark Mail ως τον προεπιλεγμένο πελάτη email στο iPhone σας - μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Spark > Προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας και επιλέξτε Spark στη λίστα που ακολουθεί.

11.Soor

Το Soor είναι ένας πελάτης της Apple Music τρίτου μέρους που προσφέρει αρκετά widget ανώτερης λειτουργικότητας σε σχέση με τους εγγενείς ομολόγους τους με σχεδόν κάθε τρόπο.

Για παράδειγμα, το widget Now Playing σάς επιτρέπει να καταλάβετε το ακριβές τραγούδι που παίζει αυτήν τη στιγμή απευθείας από την αρχική οθόνη (ή το Today View). Ένα άλλο widget, που ονομάστηκε widget Συλλογή, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στα Αγαπημένα, τις λίστες αναπαραγωγής, τις νέες κυκλοφορίες και ούτω καθεξής. Ωστόσο, το Soor έχει τιμή στα 4,99 $.Σόρ

12. OneDrive

Εάν χρησιμοποιείτε το OneDrive για τα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας, τότε αξίζει τον έλεγχο του γραφικού στοιχείου OneDrive. Δεν κάνει τίποτα τρελό, αλλά σας δείχνει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τις κατηγορίες "On This Day" και "Πρόσφατες φωτογραφίες". Υπάρχουν επίσης δύο μεγέθη για να διαλέξετε - μεσαίο και μεγάλο.

OneDrive
Φυσικά η λίστα δεν σταματά εδώ και μέρα με την χίμαιρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο αλλά αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για να στολίσετε λειτουργικά την οθόνη σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !