Το iPhone 12 5,4 ιντσών θα μπορούσε να ονομαστεί iPhone 12 Mini

0


Η Apple είχε ήδη επιβεβαιώσει νωρίτερα φέτος ότι η
επερχόμενη σειρά iPhone της θα ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο φέτος λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Αυτό που δεν επιβεβαίωσε η εταιρεία, ωστόσο, ήταν το σχήμα ονομασίας των συσκευών που μέχρι στιγμής αναφέρεται  σαν φήμης ως iPhone 12 και iPhone 12 Pro.  Σύμφωνα με αξιόπιστο leaker @ L0vetodream , η Apple θα ονομάσει πράγματι τα επερχόμενα iPhone της με το iPhone 12. Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone φέτος όπου  δύο από αυτά θα είναι υπό την επωνυμία iPhone 12 ενώ τα άλλα δύο θα είναι υπό την επωνυμία iPhone 12 Pro. Το μικρότερο iPhone  αυτό που φημολογείται ότι έρχεται με οθόνη OLED 5,4 ιντσών  θα ονομάζεται iPhone 12 mini, ενώ η παραλλαγή 6,1 ιντσών θα αναφέρεται απλά ως iPhone 12. Όσον αφορά το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max, θα έχουν μεγέθη οθόνης 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, αντίστοιχα.

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 12 φέτος αναμένεται να διαθέτουν οθόνες OLED μαζί με συνδεσιμότητα 5G, αν και η Apple ενδέχεται να διατηρήσει τη σύνδεση mmWave 5G αποκλειστική για το iPhone 12 Pro Max . Υπάρχουν επίσης φήμες για τον αισθητήρα LiDAR , όπως φαίνεται στο 2020 iPad Pro, που είναι αποκλειστικός στη σειρά iPhone 12 Pro.

Η Apple αναμένεται τώρα να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 2020 στα μέσα Οκτωβρίου και να τα θέσει προς πώληση προς το τέλος του μήνα. Ωστόσο, η κυκλοφορία ορισμένων μοντέλων θα μπορούσε να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο μέχρι την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !