Το iOS 14.0.1 κυκλοφόρησε και διορθώνει σφάλματα στο iOS 14

0


Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 14.1 στο iPhone και το iPadOS 14.0.1 στο iPad. 
Αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση του iOS 14. Ως υπενθύμιση, το iOS 14 είναι διαθέσιμο για λήψη σε σταθερή έκδοση από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Το changelog του iOS 14.0.1 έχει ως εξής:

  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την επαναφορά των ρυθμίσεων περιήγησης και μηνυμάτων στην προεπιλογή μετά την επανεκκίνηση του iPhone σας.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την εμφάνιση των προεπισκοπήσεων κάμερας στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει τη σύνδεση του iPhone σας σε δίκτυα Wi-Fi.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ορισμένους παρόχους email.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την εμφάνιση εικόνων στο widget Ειδήσεις.

Το πρώτο σφάλμα για προεπιλεγμένες εφαρμογές εμφανίστηκε από τους χρήστες την προηγούμενη εβδομάδα . Το iOS 14 σάς επιτρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου και την προεπιλεγμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (παράδειγμα: Chrome αντί για Safari, Gmail αντί για Mail). Εκτός από το ότι με την πρώτη έκδοση του iOS 14, το Safari και το Mail έγιναν ξανά οι προεπιλεγμένες εφαρμογές μετά την επανεκκίνηση του iPhone. Είναι τώρα αρχαία ιστορία.

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί το iOS 14.0.1 και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη. Η ενημέρωση ζυγίζει πάνω από 170MB. τον υπολογιστή ή το Mac σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !