Για τα AirPods Pro 2, η Apple φέρεται να προσπαθεί να κάνει τα ασύρματα ακουστικά πιο συμπαγή. Ο κατασκευαστής θα ήθελε να αφαιρέσει εντελώς τη ράβδο και αυτή τη στιγμή δοκιμάζει μια πιο στρογγυλή μορφή. Για την ενημέρωση, πολλά ανταγωνιστικά ασύρματα ακουστικά έχουν ήδη αυτό το σχήμα. Αυτό ισχύει για τη Samsung, το Amazon και το Google.

Ένα εκ των προτέρων, συμπεριλαμβανομένων όλων των χαρακτηριστικών του AirPods Pro σε συμπαγή μορφή, δεν είναι εύκολο. Αυτό κυμαίνεται από λειτουργικότητα έως κεραίες, συμπεριλαμβανομένων και μικροφώνων. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε λιγότερο φιλόδοξο σχεδιασμό όταν ολοκληρωθεί το προϊόν.

Τα AirPods 3 έχουν σχεδιαστεί για να δουν το φως της ημέρας στο πρώτο μισό του 2021. Δεν υπάρχει ακομη ημερομηνία για το AirPods Pro 2 εκτός από το 2021

Ένα νέο HomePod και AirPods Studio, εκτός από τα AirPods

Στα νέα σχέδια, το Bloomberg μιλά και για ένα νέο HomePod που θα ήταν μεταξύ του HomePod και του HomePod mini . Θα ήταν υπό εξέταση στην Apple, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με το ηχείο δεν αποκαλύπτονται προς το παρόν.

Τέλος, ο ιστότοπος μιλά για το AirPods Studio. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την ανάπτυξη των ακουστικών. Ο κατασκευαστής έπρεπε να είχε ξεκινήσει την παραγωγή πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά υπήρξε καθυστέρηση. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής εντοπίστηκε με τη στεφάνη. Αυτή ήταν πολύ σφιχτή ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό θα ωθούσε την Apple να επανεξετάσει τη στεφάνη και να μην προσφέρει πλέον τη δυνατότητα αλλαγής της. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να αλλάζουν τα "μαξιλαράκια".