Η Apple προειδοποιεί τους χρήστες ότι το MagSafe μπορεί να αφήσει σημάδια σε δερμάτινες θήκες

0


Το νέο iPhone 12 και το iPhone 12 Pro της Apple είναι και τα δύο προς πώληση για πρώτη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για πρώτη φορά  και τους νέους φορτιστές MagSafe.
Ωστόσο, πιθανότατα θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση μίας από τις δερμάτινες θήκες, σύμφωνα με ένα νέο
έγγραφο υποστήριξης που δημοσίευσε η Apple.   

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, ο φορτιστής MagSafe θα μπορούσε να αφήσει κυκλικά σημάδια σε δερμάτινες θήκες.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι δερμάτινες θήκες του iPhone 12 και του iPhone 12 Pro της Apple δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, γεγονός που υποδηλώνει ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει το ίδιο το ζήτημα.

Εάν διατηρείτε το iPhone σας σε δερμάτινη θήκη ενώ φορτίζετε με το φορτιστή MagSafe, η θήκη ενδέχεται να εμφανίζει κυκλικές αποτυπώσεις από την επαφή.

Η Apple έχει επίσης μερικές ακόμη σημειώσεις που πιθανότατα θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν έναν φορτιστή MagSafe με το νέο τους iPhone. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οποιοσδήποτε συνδέει ένα iPhone με MagSafe Charger  και Lightning Cable θα βλέπει τη συσκευή του να φορτίζει χρησιμοποιώντας το καλώδιο, αντί για την ασύρματη επιλογή.

  • Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες, σήματα ασφαλείας, διαβατήρια ή βασικά στοιχεία μεταξύ του iPhone και του φορτιστή MagSafe, επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε μαγνητικές ταινίες ή τσιπ RFID σε αυτά τα αντικείμενα. Εάν έχετε μια θήκη που κρατά οποιοδήποτε από αυτά τα ευαίσθητα αντικείμενα, αφαιρέστε τα πριν από τη φόρτιση ή βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκονται μεταξύ του πίσω μέρους της συσκευής σας και του φορτιστή.
  • Όπως και με άλλους ασύρματους φορτιστές, το iPhone ή το MagSafe Charger ενδέχεται να ζεσταθούν ελαφρώς κατά τη φόρτιση του iPhone σας. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, εάν η μπαταρία ζεσταθεί πολύ, το λογισμικό ενδέχεται να περιορίσει τη φόρτιση πάνω από 80 τοις εκατό. Ο φορτιστής του iPhone MagSafe μπορεί να ζεσταθεί και η φόρτιση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο μετά από βαριά χρήση. Το iPhone σας θα φορτιστεί ξανά όταν μειωθεί η θερμοκρασία. Δοκιμάστε να μετακινήσετε το iPhone και το φορτιστή σας σε μια πιο δροσερή τοποθεσία.
  • Το iPhone σας δεν θα φορτίζεται ασύρματα όταν ταυτόχρονα συνδέεται στην τροφοδοσία μέσω της θύρας Lightning - αντ 'αυτού, το iPhone σας θα φορτίζεται μέσω της υποδοχής Lightning.

Η Apple λέει ότι οι δικές της δερμάτινες θήκες iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα είναι διαθέσιμες κάποια στιγμή στο μέλλον. Το αν θα έχουν το ίδιο ζήτημα παραμένει να το δούμε.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !