Γίνεται ευκολότερη η πλοήγηση σε κεφάλαια με λίστα. Απλώς πρέπει να αγγίξετε τον τίτλο του τρέχοντος κεφαλαίου για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα για να μεταβείτε στην ώρα του βίντεο.

Κεφάλαια Youtube

Στη συνέχεια, το YouTube προσφέρει μια αλλαγή στα κουμπιά για την αυτόματη αναπαραγωγή και τους υπότιτλους. Όπως φαίνεται στο GIF παρακάτω, βρίσκονται τώρα στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο.

νέα κουμπιά στο youtube

Το YouTube προσφέρει επίσης αρκετές αλλαγές στις κινήσεις. Η ολίσθηση στο βίντεο ενεργοποιεί τη λειτουργία πλήρους οθόνης. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς σύρετε προς τα κάτω για να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να προσφέρει προτάσεις ανάγνωσης. Ο χρήστης καλείται να θέσει το τηλέφωνό του σε οριζόντια λειτουργία, εάν η εμπειρία του βίντεο είναι καλύτερη σε αυτήν τη μορφή.

Τέλος, το YouTube δηλώνει ότι πρόσφατα προσέφερε υπενθυμίσεις για ύπνο. Ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει και να λάβει μια ειδοποίηση. Τον προσκαλεί να εγκαταλείψει την εφαρμογή και να πάει να κοιμηθεί.

Η εφαρμογή YouTube διατίθεται δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.