Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple επισημαίνει το HomePod mini

0


Η Apple έχει
μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση
όπως κάθε χρόνο και η διαφήμιση του 2020 επικεντρώνεται στο HomePod mini. Η Apple ελπίζει να πουλήσει πολλά από τα μικρά ηχεία για την περίοδο των διακοπών, ειδικά δεδομένης της τιμής. Το HomePod mini στα 99 € είναι πολύ πιο προσιτό από το HomePod στα 329 €.   

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple περιλαμβάνει την Αμερικανό ράπερ Tierra Whack. Περπατάει στο δρόμο με τα AirPods Pro στα αυτιά της. Ακούει τη μουσική της Feel Good . Στη συνέχεια, η Tierra Whack φτάνει στο σπίτι της και παίζει τη μουσική της στο μίνι HomePod της. «Η μαγεία του μίνι», λέει η Apple ως σύνθημα.

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση δημιουργήθηκε από το πρακτορείο TBWA \ Media Arts Lab, μαζί με την Apple. Το μήνυμα διαφέρει από αυτό των περασμένων ετών, όταν η Apple τόνισε κυρίως την οικογενειακή επανένωση και το συναίσθημα. Αυτή τη φορά, η Apple επικεντρώνεται σε ένα άτομο και αναδεικνύει το HomePod mini.

Ως υπενθύμιση, η Apple δεν έχει πλέον απόθεμα για το HomePod mini αφού έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες. Ένα μοντέλο με παραγγελία σημερινή θα φτάσει πολυ μετα στον Ιανουάριο .  



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !