Η Apple αναμένεται να προσφέρει τέσσερα μοντελα iPhone 13s για το 2021. Αλλά μόνο ένα iPhone 13 δεν θα είχε θύρα Lightning. Γιατί μόνο ένας στα τέσσερα; Είναι ένα μυστήριο για τώρα.

Πολλοί ελπίζουν εδώ και χρόνια ότι η Apple θα προσφέρει ένα iPhone με θύρα USB-C. Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν πρωτότυπα, αλλά η Apple φαίνεται να έχει εγκαταλείψει την ιδέα. Όλα φαίνεται να κατευθύνονται προς ένα smartphone χωρίς θύρα.

Η ιδέα ενισχύεται λίγο περισσότερο σήμερα ενόψει των προσφορών της Apple με το MagSafe. Αυτό το σύστημα υπάρχει στο iPhone 12 με διάφορα προϊόντα όπως θήκες, ασύρματους φορτιστές, πορτοφόλια. Υποψιαζόμαστε ότι το MagSafe θα είναι και πάλι στο πρόγραμμα με το iPhone 13. Και αν η Apple ποντάρει πολλά σε αυτό, η αφαίρεση της θύρας ενός iPhone 13 θα μπορούσε να έχει νόημα.

Πως θα μπορούσε να είναι το iPhone 13 χωρίς θύρα Lightning; Δεν υπάρχουν πληροφορίες αυτήν τη στιγμή. Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα σε λίγους μήνες, όταν οι διαρροές γίνονται πιο συγκεκριμένες. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να απολαύσετε το iPhone 12 που είναι διαθέσιμο εδώ και για μερικές εβδομάδες.