Οι χρήστες που περνούν από τη βιβλιοθήκη της μουσικής
στο iCloud αντιμετώπισαν προβλήματα συγχρονισμού τις τελευταίες ημέρες. Εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος για τους χρήστες με συνδρομή Apple Music. Ξεκίνησε πριν τουλάχιστον 72 ώρες. Αλλά φαίνεται τώρα ότι είναι σταθερό. 

Υπάρχουν μαρτυρίες χρηστών στο Reddit , στο Twitter και στα φόρουμ της Apple . Εκεί μας εξηγούν ότι η βιβλιοθήκη της μουσικής iCloud εμφανίζει μήνυμα πως αρνήθηκε να συγχρονιστεί. «Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των αποτελεσμάτων Genius αυτήν τη στιγμή. Η σύνδεση δικτύου έχει χαθεί ». Προφανώς, το πρόβλημα δεν ήταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπως μας προτείνει το μήνυμα από την Apple. Μόνο που η σύνδεση μεταξύ της συσκευής του χρήστη και των διακομιστών της Apple αρνήθηκε να δημιουργηθεί. 

Οι χρήστες με τα ζητήματα συγχρονισμού της βιβλιοθήκης μουσικής iCloud ειναι σε iOS, καθώς και σε macOS ή Windows. Μερικοί προσπάθησαν να αποσυνδέσουν και μετά να επανασυνδεθούν για να επιβάλουν συγχρονισμό. Αλλά τίποτα δεν βοήθησε, το μήνυμα σφάλματος εμφανίστηκε ούτως ή άλλως.

Η Apple δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα στη σελίδα κατάστασης του συστήματος τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι ανησυχίες φούντωναν. Ο κατασκευαστής φαίνεται τώρα να έχει διορθώσει αυτό το σφάλμα ήσυχα, χωρίς να προειδοποιεί τους χρήστες για το πρόβλημα που υπήρχε.