Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα γραπτά μηνύματα και έχουν μεταναστεύσει σε ένα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ή iPhone 12 Pro Max δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι.
Πολλοί από αυτούς σημειώνουν ότι δεν λαμβάνουν ορισμένα SMS. Για ορισμένους χρήστες, τα μηνύματα κειμένου φτάνουν στο τηλέφωνο, αλλά δεν υπάρχει ειδοποίηση.  

Είχαμε ήδη αναφέρει αυτό το θέμα πριν από μερικές εβδομάδες , σημειώνοντας ότι οι χρήστες με αυτό το είδος του προβλήματος ήταν χρήστες με το iOS 14. Αλλά τις τελευταίες ημέρες, όλο και περισσότερα άτομα με ένα από τα iPhone 12 εμφανίζονται. Αυτό συζητιέται έντονα  σε φόρουμ της Apple ( 1 , 2 , 3 ) και αλλού .

Μερικοί σημειώνουν ότι τα μηνύματα κειμένου που δεν λαμβάνονται είναι γενικά για ομαδικές συνομιλίες. Αλλά μερικές φορές ακομη και τα μηνύματα κειμένου σε ένα άτομο δεν λαμβάνονται.

Οι χρήστες με iPhone 12 κατάφεραν να βρουν όλα τα μηνύματα κειμένου μετά από πολύ ψάξιμο! Έπρεπε να μεταβούν στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Δυστυχώς, αυτό το "fix" δεν λειτουργεί πάντα για όλους.

Προβλήματα με SMS στο iPhone 12 εμφανίζονται τόσο στο iOS 14.1 όσο και στο iOS 14.2 Η Apple προσφέρει επί του παρόντος το iOS 14.3 σε beta , αλλά δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάποια λύση για τα SMS.