Η MGM Holdings, το στούντιο που κατέχει τις ταινίες του James Bond, διατίθεται προς πώληση και η Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να συζητήσει
ξανά για να την αγοράσει .   Σύμφωνα με την Wall Street Journal , η MGM αποφάσισε να ξεκινήσει μια διαδικασία πώλησης λόγω των δυσκολιών τα τελευταία χρόνια. Η κεφαλαιοποίησή της είναι στα 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Apple και η MGM γνωρίζουν ήδη ο ένας τον άλλον εδώ και καιρο. Πριν από ένα χρόνο, οι δύο ομάδες συζήτησαν μια πιθανή συμφωνία για τον εμπλουτισμό του καταλόγου στο Apple TV +. Τον περασμένο Ιανουάριο, το θέμα της συζήτησης άλλαξε. Το στούντιο βρίσκεται σε συνομιλία με την Apple, το Netflix και άλλους για πιθανή απόκτηση αλλά φαίνεται πως δεν λειτούργησε. Τότε υπήρχε η περίπτωση του Die Can Wait , της νέας ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Η Apple και η Netflix έχουν ζητήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης. Αυτό ξεκινά τον Οκτώβριο.

Βρισκόμαστε τώρα στις πύλες του 2021 και η MGM ξεκινά ξανά τη διαδικασία πώλησης. Η Apple μπορεί να είναι δυνητικός αγοραστής της MGM λόγω του καταλόγου της. Η μεγαλύτερη άδεια του στούντιο δεν είναι άλλος από τον James Bond. Σε περίπτωση συμφωνίας, ο μελλοντικός James Bond θα μπορούσε να είναι αποκλειστικά διαθέσιμος στο Apple TV +. Αρκεί να πούμε ότι θα μπορούσε να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους στην υπηρεσία ροής. Η Apple θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει τις ταινίες σε μερικά θέατρα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ελπίζει για ένα Όσκαρ.

Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε πολύ γρήγορα, δεν γίνεται τίποτα προς το παρόν. Ούτε η MGM ούτε η Apple σχολίασαν.