Το νέο Apple TV θα πρέπει πράγματι να δει το φως της ημέρας  μέσα το 2021. Υπήρξαν ήδη φήμες για αυτό και το
Bloomberg επιβεβαιώνει σήμερα ότι εξακολουθεί να είναι στο πρόγραμμα της Apple.  

Η Apple θα ποντάρει σε τρία σημεία με το νέο της Apple TV το 2021. Το πρώτο είναι αρκετά προφανές και ειναι να έχει περισσότερη ισχύ. Το τρέχον μοντέλο, το οποίο είδε το φως της ημέρας το 2017, χρησιμοποιεί το τσιπ A10X Fusion. Η Apple θα μπορούσε τελικά να αποφασίσει να συμπεριλάβει το chip A14 στο νέο μοντέλο. Αυτό το τσιπ είναι ήδη στα διάφορα iPhone 12s.

Ένα δεύτερο σημείο για αυτό το Apple TV 2021 θα ήταν ένα νέο τηλεχειριστήριο. Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το μοντέλο που συνοδεύει το Apple TV 4K. Η νέα παραλλαγή θα μπορούσε να εγκαταλείψει το άγγιγμα. Θα είχε επίσης το δικαίωμα σε ένα σύστημα για να το βρει εύκολα καποιος σε περίπτωση απώλειας. Τέλος, το τρίτο σημείο είναι το παιχνίδι με το Apple Arcade. Ένα πιο ισχυρό μοντέλο θα επέτρεπε ακόμη πιο όμορφα παιχνίδια.

Προηγούμενες φήμες έχουν αναφέρει δύο χωρητικότητες αποθήκευσης, δηλαδή 64 και 128 GB. Το Apple TV 4K είναι διαθέσιμο για τη σύγκριση με 32 ή 64 GB. Απομένει μόνο να δούμε αν όλα αυτά θα υλοποιηθούν το επόμενο έτος.