Το Instagram υποστηρίζει τώρα το πρότυπο της Apple το ProRAW

0

Η μορφή φωτογραφίας ProRAW της Apple υποστηρίζεται πλέον και από το Instagram μετά από επιβεβαίωση από ένα μέλος της ομάδας του iOS. Ωστόσο, η δυνατότητα ενδέχεται να διατίθεται σε ορισμένους χρήστες.  Το Apple ProRAW  προστέθηκε στο iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max ως μέρος της πρόσφατης ενημέρωσης στο iOS 14.3 και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη του RAW χωρίς να χρειάζεται να κάνουν επεξεργασία φωτογραφίας που διαφορετικά θα ήταν διαθέσιμες μόνο στο JPG και HEIC εκδόσεις των φωτογραφιών.

 Οι εικόνες ProRAW μπορούν να επεξεργαστούν με τρόπους που απλώς δεν είναι δυνατοί όταν χρησιμοποιείτε μια τυπική μορφή εικόνας, με τη λήψη περισσότερων δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στους φωτογράφους να δημιουργήσουν διαφορετικές εικόνες με βάση τις απαιτήσεις τους και να ανοίξει έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων.

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες του iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max που έχουν εγκατεστημένο iOS 14.3 ή μεταγενέστερη έκδοση.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !