Το αξεσουάρ της Spigen σας επιτρέπει να κρεμάσετε ένα AirTag για να το έχετε σε ένα μπρελόκ. Αυτό θα καθιστούσε έτσι δυνατό για παράδειγμα τον μόνιμο εντοπισμό των κλειδιών σας. Ο χρήστης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Εύρεση της Apple σε iOS ή macOS για να πάρει την τοποθεσία. Προφανώς, μια τέτοια χρήση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Η Spigen δεν είναι η πρώτη που προσφέρει αξεσουάρ για AirTags. Ο σχεδιαστής θηκών Nomad δημιούργησε το δικό του μοντέλο νωρίτερα αυτό το μήνα . Είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι όλο και περισσότερες ομάδες πωλούν τα προϊόντα τους τώρα, ενώ η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακομη επίσημα τίποτα. Αλλά αν εμμείνουμε στις διαρροές και σε άλλες πληροφορίες, η Apple αναμένεται να μιλήσει για αυτό σύντομα.

Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ότι το iOS 14 περιλαμβάνει ήδη τα απαραίτητα για τα AirTags. Απλώς εισαγάγετε μια εντολή στη γραμμή διευθύνσεων τωνURL του Safari για πρόσβαση σε μια νέα ενότητα στην εφαρμογή Εύρεση μου . Υπήρξαν επίσης και άλλες συμβουλές με μερικά betas, επιβεβαιώνοντας την επερχόμενη κυκλοφορία. Περιμένουμε τώρα μόνο την ανακοίνωση της Apple για τον εντοπιστή αντικειμένων της.