Η Corellium
εκμεταλλεύεται τώρα το νομικό της πλεονέκτημα. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη της από την Apple, η Corellium προσφέρει το εικονικοποιημένο iOS και σε μεμονωμένα άτομα.  

Το εργαλείο εικονικοποίησης ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμο μόνο σε εταιρείες, αλλά ο εκδότης εκτιμούσε αναμφίβολα ότι υπήρχε μια αγορά πέρα ​​από τον επαγγελματικό τομέα (όπως τυχαίους, ημι-επαγγελματίες προγραμματιστές, ανεξάρτητοι ερευνητές ασφαλείας κ.λπ.).

Η μεγάλη πρωτοτυπία αυτής της προσφοράς της εικονικοποίησης στο cloud βρίσκεται αναμφίβολα στη μέθοδο χρέωσής της. Η τιμή των διαφόρων προσφορών βασίζεται στην πραγματικότητα στον αριθμό των πυρήνων επεξεργαστών που απαιτούνται για την εικονικοποίηση. Ο λογαριασμός θα είναι επομένως υψηλότερος για την προσφορά εικονικοποίησης ενός iPhone 11 με 6 πυρήνες από ό, τι για την εικονικοποίηση ενός iPhone 6 ή 7 με δύο πυρήνες CPU. Η Corellium προσφέρει επίσης και μια ωριαία χρέωση, για την κάλυψη όλων των αναγκών. Οι λάτρεις θα πρέπει να έχουν κίνητρα αφου η βασική προσφορά της συνδρομής ορίζεται στα 99 $ / μήνα (με δύο πυρήνες) και οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 588 $ / μήνα (με 12 πυρήνες).

Δεν είναι πραγματικά σίγουρο ότι ο ανεξάρτητος προγραμματιστής θα το βρει κερδοφόρο, αλλά τελικά, η Corellium θα πρέπει να έχει κάνει κάποια έρευνα αγοράς νωρίτερα.