Eneko: Επιλέξτε ένα video για ταπετσαρία μέσα η έξω στο iphone σας η ακόμη και για το κέντρο ελέγχου

0


Με το tweak Eneko έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε οποιοδήποτε βίντεο της επιλογής σας ως ταπετσαρία  της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής οθόνης.
Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν  μόνο σε αυτό, αλλά με το Eneko έχετε επίσης την ευκαιρία να ορίσετε ένα βίντεο ως ταπετσαρία οθόνης του Κέντρου Ελέγχου, το οποίο καθιστά την οθόνη του Κέντρου Ελέγχου τόσο όμορφη όσο είναι χρήσιμη.  

Οι χρήστες των iPhone ήθελαν από καιρό τη δυνατότητα να ορίσουν ένα βίντεο ως ταπετσαρία της συσκευής τους αφού το vWallpaper έχει σταματήσει εδώ και χρονια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ταπετσαρίες 3D Touch της Apple ήταν αρκετά δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι τόσο καλές όσο μια πραγματική ταπετσαρία βίντεο. 

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το tweak Eneko είναι ότι οι χρήστες αποκτούν πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θέλουν να εμφανίζονται οι ταπετσαρίες βίντεο iPhone. Μπορούν να επιλέξουν μια ξεχωριστή ταπετσαρία βίντεο για καθεμία από τις υποστηριζόμενες οθόνες και να τις διαμορφώσουν ξεχωριστά ανάλογα με την επιλογή τους.

Με το Eneko μπορείτε ακόμη και να έχετε ταπετσαρίες βίντεο με ήχο, γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο λειτουργικό. Ενώ έχετε και την επιλογή να ρυθμίσετε την ένταση στο 0 και ουσιαστικά να απενεργοποιήσετε τον ήχο στις ταπετσαρίες βίντεο, μπορείτε επίσης να ορίσετε την ένταση της επιλογής σας. Άλλες ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε περιλαμβάνουν το ποσό θαμπώματος και ρυθμίσεων σκοτείνιασμα.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την ένταση της ταπετσαρίας αυτόματα όταν η μουσική παίζει στο παρασκήνιο. Εάν ανησυχείτε για την κατανάλωση της μπαταρίας, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή για "Απενεργοποίηση κατά τη χαμηλότερη ισχύ", η οποία θα απενεργοποιήσει αυτόματα την αναπαραγωγή βίντεο της ταπετσαρίας όταν η συσκευή σας βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Eneko tweak σε οποιοδήποτε iPhone, iPad ή iPod touch που έχει jailbreak που εκτελεί iOS 13 ή iOS 14. Είναι ένα δωρεάν tweak που είναι διαθέσιμο στο repo του προγραμματιστή (https://repo.litten.love).


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !