Το Samsung Galaxy S21 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Ιανουαρίου

0


Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση "Galaxy Unpacked" στις 14 Ιανουαρίου 2021, όπου θα ανακοινώσει τη νέα σειρά Galaxy S21.

Η Samsung κυκλοφορεί συνήθως τη ναυαρχίδα της το Galaxy S στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η εταιρεία παρουσίασε το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S21 σχεδόν έξι εβδομάδες νωρίτερα. Σύμφωνα με τις αναφορές, αυτό θα επιτρέψει στη σειρά Galaxy S21 της εταιρείας να ανταγωνιστεί καλύτερα τη σειρά του iPhone 12 της Apple. Η σειρά Galaxy S20 της Samsung που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους δεν τα πήγε καλά, με τις συσκευές να μαστίζονται από διάφορα θέματα της κάμερας και της απόδοσης. Η σειρά Galaxy S21 έχει διαρρεύσει πολύ τους τελευταίους μήνες και φαίνεται να δείχνουν ότι η σύνθεση είναι μια επαναληπτική αναβάθμιση σε σχέση με τη σειρά του Galaxy S20.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !