Τα 100 εκατομμύρια Apple Watch που χρησιμοποιούνται αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ορόσημο. Πρέπει να πούμε ότι το ρολόι της Apple προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Πράγματι, η Apple κατάφερε να πουλήσει τα ρολόγια της σε 30 εκατομμύρια νέους χρήστες το 2020. Πρόκειται σχεδόν για τον αριθμό των νέων χρηστών το 2015, το 2016 και το 2017, σύμφωνα με τον αναλυτή.

Μέχρι σήμερα, σχεδόν το 10% των χρηστών iPhone φορούν ένα Apple Watch παγκοσμίως. Είναι ακόμη πιο σημαντικό στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό ειναι 35%. Ως υπενθύμιση, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργά iPhone σε όλο τον κόσμο.

Γιατί το Apple Watch απευθύνεται σε τόσα πολλά άτομα; Το γεγονός ότι είναι (σχετικά) μια νέα κατηγορία προϊόντων ευχαριστεί, το κόσμο σύμφωνα με τον αναλυτή. Προκαλεί επίσης ορισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία, το οικοσύστημα με άλλα προϊόντα της Apple, το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες εργασίες από τον καρπό σας και άλλα.

Το Apple Watch είναι το τέταρτο μεγαλύτερο προϊόν πωλήσεων της Apple μέχρι σήμερα, πίσω από το iPhone, το iPad και το Mac. Ο αναλυτής αναμένει ότι το ρολόι θα ξεπεράσει το Mac το 2022.