Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Apple TV σας

0


Όταν συνδυάζετε
AirPods με iPhone , iPad , Apple Watch, Mac ή Apple TV , οι πληροφορίες σύζευξης συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας iCloud .

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ήδη αντιστοιχίσει τα ‌AirPods‌ με μία από τις άλλες συσκευές σας, τότε δεν θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία ξανά όταν πρόκειται να τα συνδέσετε με την Apple TV‌ σας.

Φυσικά, εάν δεν έχετε ακόμα αντιστοιχίσει τα ‌AirPods‌ με οποιαδήποτε συσκευή, τότε θα πρέπει να τα αντιστοιχίσετε χειροκίνητα στην τηλεόραση της Apple. Η διαδικασία σύζευξης που περιγράφεται παρακάτω είναι επίσης χρήσιμη αν θέλετε να συνδέσετε τα ‌AirPods‌ με ένα κοινόχρηστο ‌Apple TV‌, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση ‌AirPods‌ με το δικό σας αποκωδικοποιητή ή διαθέτετε μια τρίτη γενιά ‌Apple TV‌ ή παλαιότερη. Δείτε πώς γίνεται.

Λάβετε υπόψη ότι για να συνδεθείτε με επιτυχία, τα δεύτερης γενιάς AirPods‌ απαιτούν το Apple TV‌ να εκτελεί tvOS 12.2 ή μεταγενέστερη έκδοση, ενώ η πρώτη γενιά ‌AirPods‌ απαιτεί την εγκατάσταση του tvOS 11 ή νεότερης έκδοσης.

Πώς να κάνετε σύζευξη AirPods στο Apple TV

Εάν δεν φοράτε ήδη τα ‌AirPods‌ σας, φροντίστε να ανοίξετε τουλάχιστον το καπάκι στη θήκη φόρτισης πριν συνεχίσετε.

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κυκλικό κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης φόρτισης του AirPods μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το φως στο εσωτερικό της θήκης μεταξύ των AirPods.
  2. Στην «Apple TV» σας, ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις .
  3. Μεταβείτε στο Τηλεχειριστήρια και  συσκευές> Bluetooth .
  4. Επιλέξτε τα ‌AirPods‌ σας όταν εμφανίζονται στη λίστα Άλλες συσκευές.
  5. Κάντε κλικ στο Connect Device για να ξεκινήσετε τη διαδικασία σύζευξης. Μόλις ολοκληρωθεί, τα ‌AirPods‌ θα είναι συνδεδεμένα με την TV Apple TV‌ και έτοιμα προς χρήση.

Πώς να συνδέσετε γρήγορα AirPods στο Apple TV

Τώρα που τα ‌AirPods‌ σας έχουν αντιστοιχιστεί με επιτυχία, μπορείτε να τα συνδέσετε με την ‌ Apple TV‌ γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε στιγμή.

airpodsappletv
 

Απλώς μεταβείτε στην Αρχική οθόνη της Apple TV, κρατήστε πατημένο το κουμπί Αναπαραγωγή / Παύση στο τηλεχειριστήριο της Apple TV και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα ‌AirPods‌ από τη λίστα πλαισίων που εμφανίζεται.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !