«Τα AirTags είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο. Δεν άκουσα για άλλες αναβολές αυτή τη φορά » , είπε σε ένα tweet του....και προσθέτει σε ένα άλλο tweet ότι το iPad Pro 2021 θα είναι επίσης και αυτά εκεί για την παρουσίαση τον επόμενο μήνα.

Θα έχουμε πραγματικά τα AirTags και το 2021 iPad Pro τον Μάρτιο; Αυτό είναι πιθανό, δεδομένου ότι η Apple συνήθως κάνει ανακοινώσεις στο τέλος του πρώτου τριμήνου του έτους. Είναι πιθανό να οργανωθεί μια διαδικτυακή κεντρική ομιλία για να παρουσιάσει στα δύο προϊόντα και άλλες εκπλήξεις.

Ακούμε εδώ και καιρό για τα AirTags. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στον κώδικα beta του iOS 13 το 2019. Υπήρξαν πολλές ενδείξεις για την ύπαρξής τους. Αυτός ο ιχνηλάτης θα καταστήσει δυνατή τη γνώση της θέσης των αντικειμένων και, συνεπώς, την εύρεση τους σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Όσον αφορά το iPad Pro 2021, υπήρξαν μερικές φήμες για αυτό. Ο σχεδιασμός θα ήταν σχεδόν πανομοιότυπος με το μοντέλο του 2020. Ωστόσο, η οθόνη θα πρέπει να αλλάξει σε Mini-LED . Η απόδοση θα βελτιωθεί επίσης χάρη στο τσιπ A14.