Jailbreak στο iOS 14 - iOS 14.3 με υποστήριξη και του iPhone 12 έρχεται

0


Ένα exploit στο iOS 12 - iOS 14.3 κυκλοφόρησε από το @ModernPwner, το οποίο θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για το jailbreak στο iOS 14 - iOS 14.3.
Ο CoolStar, γνωστός για το jailbreak του Odyssey και πολλά άλλα εργαλεία jailbreak στο παρελθόν, επιβεβαίωσε ότι θα εργαστεί επάνω σε jailbreak iOS 14 - iOS 14.3. 

Το tweak από το @ ModernPwner έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί σε όλα τα iPhone και iPad, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούνται από το A14 Bionic όπως το iPhone 12, το iPhone 12 Pro και το iPad Air 4.

Ο CoolStar σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά εργαλεία jailbreak στο iOS 14. Το πρώτο θα είναι το Chimera14, το οποίο θα είναι jailbreak βασισμένο σε SSH που δεν θα υποστηρίζει καμία τροποποίηση. Αυτό θα ακολουθήσει το Odyssey 14 - το όνομα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί - που θα προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη για τις αλλαγές του jailbreak

Δυστυχώς, εάν έχετε ήδη ενημερώσει το iPhone σας στο iOS 14.4, δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλά. Η Apple έχει σταματήσει να υπογράφει τόσο το iOS 14.3 όσο και το iOS 14.3 RC, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η υποβάθμιση του από το iOS 14.4.

Σήμερα, μόνο το checkrain jailbreak υποστηρίζει το jailbreaking στο iOS 14 - iOS 14.3, αλλά λειτουργεί μόνο σε iPhone X iPhone 8, iPhone 7 και περιορισμένες συσκευές.

iOS 14.5 Exploit και PAC Bypass

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το @ModernPwner υπαινίχθηκε ένα άλλο exploit που θα έπρεπε να λειτουργεί στο iOS 14.5 και επιτρέπει την παράκαμψη PAC, αν και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη Ωστόσο, ο προγραμματιστής αποφάσισε να μην το συμπεριλάβει στο iOS 12 - 1OS 14.3 exploit. Λέει ότι ενδέχεται να δημοσιεύσουν ένα iOS 14.5 exploit μετά την ενημέρωση του κώδικα της Apple. "


 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !