Η Apple Music
κάνει πλέον διαθέσιμη τη λίστα αναπαραγωγής Replay 2021 σε όλους τους χρήστες της. Παραθέτει την αγαπημένη μουσική κάθε χρήστη σε ένα μέρος. Το playlist ανανεώνεται μία φορά την εβδομάδα (Κυριακή σε αυτήν την περίπτωση).  

Η λίστα αναπαραγωγής Replay 2021 είναι πανομοιότυπη με τις άλλες λίστες αναπαραγωγής Replay που υπάρχουν στην Apple Music. Είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής από τα τελευταία χρόνια. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική στο iOS, αγγίξτε την καρτέλα Ακρόαση και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Replay 2021. Μπορείτε επίσης να την βρείτε από την εφαρμογή Μουσική σε macOS ή στον ιστό σε αυτό το σημείο .

Από μόνη της, η λίστα αναπαραγωγής Replay 2021 είναι λίγο πολύ μια απάντηση στο Spotify Wrapped. Αυτό το, διαθέσιμο τον Δεκέμβριο κάθε έτους, αποκαλύπτει σε κάθε χρήστη ποια μουσική ακούστηκε περισσότερο. Έχουν επίσης βαθμολογίες που μπορούν να κοινοποιηθούν στα κοινωνικά μέσα. Είναι ένα δώρο κάθε χρόνο. Στην περίπτωση της Apple Music, η λίστα αναπαραγωγής Replay είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο και ενημερώνεται μία φορά την εβδομάδα. Τα σημερινά δεν θα είναι τα ίδια σε μια εβδομάδα, ένα μήνα...