Έγγραφο πρόσληψης του Steve Jobs προσφέρεται για δημοπρασία

0


Ο Steve Jobs
είναι ένας από αυτούς τους σπάνιους γίγαντες της υψηλής τεχνολογίας των οποίων και η μικρότερη υπογραφή μπορεί να αποφέρει έσοδα.   Το έγγραφο που δημοπρατήθηκε από την Charterfields - με αρχική προσφορά που ορίστηκε στα 175.000 $ - εφτασε λίγο περισσότερο σε ενδιαφέρον από το αρχικό ποσό. Αυτό είναι ένα ερωτηματολόγιο πρόσληψης που συμπληρώθηκε από τον Steve Jobs το 1973, όταν ο τελευταίος μόλις είπε αντίο στις σπουδές του στη Σχολή (στο Reed College στο Πόρτλαντ).

Ο Jobs παρουσιάζει τις δεξιότητές του στην τεχνολογία και τον «υπολογιστή» και περιγράφει τον εαυτό του ως «μηχανικός τεχνολογίας». Λίγους μήνες αργότερα, ο μελλοντικός ιδρυτής της Apple θα ενταχθεί στις τάξεις της Atari όπου θα συνεργαστεί μαζί με έναν συγκεκριμένο τον Steve Wozniak… στο Break Out arcades. Το 1976 (μόλις 3 χρόνια μετά την παραίτηση του πρώτου ερωτηματολογίου για την απασχόληση), οι δύο Steves ίδρυσαν μια εταιρεία πληροφορικής.. την Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !