Έγγραφο πρόσληψης του Steve Jobs προσφέρεται για δημοπρασία

0


Ο Steve Jobs
είναι ένας από αυτούς τους σπάνιους γίγαντες της υψηλής τεχνολογίας των οποίων και η μικρότερη υπογραφή μπορεί να αποφέρει έσοδα.   Το έγγραφο που δημοπρατήθηκε από την Charterfields - με αρχική προσφορά που ορίστηκε στα 175.000 $ - εφτασε λίγο περισσότερο σε ενδιαφέρον από το αρχικό ποσό. Αυτό είναι ένα ερωτηματολόγιο πρόσληψης που συμπληρώθηκε από τον Steve Jobs το 1973, όταν ο τελευταίος μόλις είπε αντίο στις σπουδές του στη Σχολή (στο Reed College στο Πόρτλαντ).

Ο Jobs παρουσιάζει τις δεξιότητές του στην τεχνολογία και τον «υπολογιστή» και περιγράφει τον εαυτό του ως «μηχανικός τεχνολογίας». Λίγους μήνες αργότερα, ο μελλοντικός ιδρυτής της Apple θα ενταχθεί στις τάξεις της Atari όπου θα συνεργαστεί μαζί με έναν συγκεκριμένο τον Steve Wozniak… στο Break Out arcades. Το 1976 (μόλις 3 χρόνια μετά την παραίτηση του πρώτου ερωτηματολογίου για την απασχόληση), οι δύο Steves ίδρυσαν μια εταιρεία πληροφορικής.. την Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !