SortingSwipe: Tαξινόμηση των εικονιδίων της αρχικής οθόνης με όνομα ή χρώμα άμεσα

0


Κάθε χρήστης ταξινομεί τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη του με διαφορετικό τρόπο και η Apple παρουσίασε την ολοκαίνουργια Βιβλιοθήκη Εφαρμογών στο iOS 14. 

Εάν διαπιστώσετε ότι η αρχική οθόνη σας είναι πιο μπερδεμένη από ό, τι θέλετε, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το πρόσφατα που κυκλοφόρησε δωρεάν Jailbreak tweak το SortingSwipe από τον προγραμματιστή του iOS Lightmann.

Το νέο SortingSwipe jailbreak tweak για jailbroken iPhone ή iPad διευκολύνει την ταξινόμηση εικονιδίων εφαρμογων της Home Screen με τη βοήθεια ενός απλού Swipe. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα μενού ταξινόμησης, σύροντας προς τα πάνω στην Αρχική οθόνη. Τους δίνει διάφορες επιλογές σχετικά με τον τρόπο ταξινόμησης εικονιδίων αρχικής οθόνης.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε εικονίδια ανά όνομα, τύπο, μέγεθος και πολλά άλλα στον υπολογιστή. Ωστόσο, το iOS δεν διαθέτει εγγενή δυνατότητα ταξινόμησης των εικονιδίων. Έτσι, αυτό καθιστά λίγο δύσκολο για τους χρήστες να το ρυθμίσουν.

προεπισκόπηση τσίμπημα

Το SortingSwipe tweak επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τα εικονίδια της Αρχικής οθόνης αλφαβητικά γρήγορα ή ακομη και με την απόχρωση. Εκτός αυτού, αυτό μπορεί να αποθηκεύσει την τρέχουσα προσαρμοσμένη διάταξη της αρχικής οθόνης σας και μπορείτε να το επαναφέρετε αργότερα.

Όταν ρυθμίζετε τα εικονίδια της εφαρμογής να εμφανίζονται με σειρά Α έως Ω, τα εικονίδια είναι με αλφαβητική σειρά. Εάν επιλέξετε Hue, τα τοποθετείτε με το κυρίαρχο χρώμα του εικονιδίου τους. Όταν ταξινομείτε τα εικονίδια ανά χρώμα, όλα τα πράσινα εικονίδια για παράδειγμα τοποθετούνται κοντά και όλα τα παρόμοια εικονίδια χρώματος ταξινομούνται μαζί.

Το SortingSwipe tweak δεν έχει επιλογές για ρύθμιση παραμέτρων και απαιτεί από το χρήστη να μετακινήσει ένα εικονίδιο μετά την επανεκκίνηση της συσκευής για να επανενεργοποιήσει την τελική διαμόρφωση.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το SortingSwipe out  μπορούν να το κατεβάσουν από το αποθετήριο του Lightmann . Υποστηρίζει jailbroken συσκευές από iOS 11, 12, 13 και 14. Επίσης, είναι  ανοιχτού κώδικα  και μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τη σελίδα GitHub του προγραμματιστή.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το αποθετήριο του Lightmann, μπορείτε να το προσθέσετε στο διαχειριστή πακέτων σας με την ακόλουθη διεύθυνση  του URL:https://usrlightmann.github.io/ .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !