Εγκαταστήστε το επίσημο AppSync Unified για το iOS 14

0


Το πολυαναμενόμενο και επίσημο AppSync Unified για το iOS 14 για όλους τους jailbreakers χρήστες κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.
Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής το κυκλοφόρησε με το όνομα AppSync Unified 90.0. 

Το AppSync Unified είναι ένα ουσιαστικό  tweak jailbreak για να βοηθήσει τους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές χωρίς υπογραφή, η με ψεύτικη υπογραφή ή ad-hoc υπογεγραμμένες IPA χωρίς πρόβλημα. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Appsync από το επίσημο Cydia Repo. Η τελευταία έκδοση του AppSync Unified λειτουργεί επίσης σε όλες τις εκδόσεις του iOS 14.

Τι είναι το AppSync Unified;

Το AppSync Unified επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν τη δυνατότητα εγκατάστασης μη υπογεγραμμένων / πλαστών υπογεγραμμένων εφαρμογών iOS για συσκευές jailbroken του iOS. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για,

  1. Λήψη πλαστών υπογεγραμμένων εφαρμογών
  2. Βοηθώντας στην ανάπτυξη εφαρμογών στο iOS με Xcode
  3. Κλωνοποίηση ή υποβάθμιση ήδη εγκατεστημένων εφαρμογών
  4. Εγκατάσταση εφαρμογών που διανέμονται ελεύθερα και δεν είναι διαθέσιμες από το App Store

Ωστόσο, ο προγραμματιστής του iOS Karen έχει αναπτύξει το AppSync Unified 90.0, μια μαζική επανεγγραφή του AppSync Unified που τώρα υποστηρίζει πλήρως όλες τις τρέχουσες εκδόσεις στο iOS 14 όπου επίσης, έχει βελτιώσει την εμπειρία για όλες τις άλλες εκδόσεις στο iOS, ακόμη και για τα iOS 5/6. 

Ο προγραμματιστής του AppSync Unified 90.0 Karen δηλώνει συγκεκριμένα ότι "παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε το AppSync Unified για πειρατεία. Δημιούργησα το AppSync Unified ως εργαλείο ανάπτυξης που σχεδιάστηκε πρώτα και κύρια για τους προγραμματιστές εφαρμογών".

Επομένως, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το AppSync Unified για πειρατεία  εφαρμογών στο iOS  αλλά για να βοηθάμε προγραμματιστές  εφαρμογών. 

Μετά το jailbreak της συσκευής σας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το unc0ver ή το checkra1n, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές IPA απευθείας στο iPhone σας. 

Εγκαταστήστε το επίσημο AppSync Unified Repo για iOS 14

Μπορείτε να  κατεβάσετε το επίσημο AppSync Unified 90.0 δωρεάν από  το αποθετήριο της Karen  μέσω του αγαπημένου διαχειριστή πακέτων. 

Εάν δεν έχετε ήδη προσθέσει  το αποθετήριο της Karen στο αποθετήριο  Cydia, μπορείτε να το προσθέσετε στο Διαχειριστή πακέτων από την ακόλουθη διεύθυνση URL: https://cydia.akemi.ai/ .

Πρέπει να προχωρήσετε σε μερικά βήματα για να εγκαταστήσετε το tweak από τις πηγές του Cydia. Ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το επίσημο AppSync Unified για iOS 14 - iOS 14.4,

  • Προσθέστε  το Repo Karen  πατώντας Cydia> Πηγή> Επεξεργασία> Προσθήκη (Στην επάνω αριστερή γωνία)
  • Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση repo: https://cydia.akemi.ai/ .
  • Πατήστε Προσθήκη πηγής
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο  Karen's Repo  και  Όλα τα πακέτα ή αναζητήστε το  AppSync Unified από την καρτέλα αναζήτησης στο Cydia.
  • Εγκαταστήστε το  AppSync Unified 90.0 για iOS 14
  • Ελέγξτε το πατώντας την  Εγκατεστημένη καρτέλα  στο  Cydia  εάν ο Cydia έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το tweak.
Προσθέστε το repo Appsync για iOS 14

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !