Πώς να ενημερώσετε τα AirPods Max στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό

0


Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν ότι τα AirPods Max διαθέτουν λογισμικό με δυνατότητα ενημέρωσης.
Η Apple εκδίδει συχνά νέο υλικολογισμικό για τα AirPods Max για να διορθώσει προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες με τα ακουστικά τους. 

Μια ενημέρωση του υλικολογισμικού για τα AirPods Max ενδέχεται να ενεργοποιήσει νέες δυνατότητες, να διορθώσει ενοχλητικά σφάλματα με τα ακουστικά, να διορθώσει προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας, να επιλύσει προβλήματα συνδεσιμότητας και πολλά άλλα.

Παρόλο που το υλικολογισμικό AirPods Max μπορεί να ενημερωθεί, η Apple δεν επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώσουν χειροκίνητα το υλικολογισμικό AirPods Max. Οι χρήστες του AirPods Max δεν μπορούν απλώς να μεταβούν σε μια σελίδα ρυθμίσεων στο iPhone τους και να ενημερώσουν το υλικολογισμικό στα ακουστικά τους, όπως μπορούν στο iPhone ή το Apple Watch.

Αντ 'αυτού, τα AirPods Max ενημερώνονται αυτόματα το υλικολογισμικό τους. Οι χρήστες μπορούν να βεβαιωθούν ότι τα ακουστικά τους ενημερώνονται στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό συνδέοντάς τα στην τροφοδοσία και τοποθετώντας τα κοντά στο iPhone τους.

Μόλις συνδέσετε τα ακουστικά στην τροφοδοσία και βρίσκονται κοντά στο iPhone σας, το iOS θα επιχειρήσει αυτόματα να ενημερώσει το υλικολογισμικό στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει ένα νεότερο υλικολογισμικό διαθέσιμο.

Πώς να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού AirPods

Μπορείτε να ελέγξετε εάν το AirPods Max έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού ακολουθώντας τα απλά βήματα παρακάτω.

  1. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο μενού Bluetooth .
  2. Μόλις μεταβείτε στο μενού Bluetooth, βρείτε τα AirPods Max και πατήστε το κουμπί « i » δίπλα στο όνομά του.
  3. Τέλος, στην επόμενη σελίδα, κοιτάξτε δίπλα στο « Firmware Version » για να δείτε την τρέχουσα εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού

Αυτήν τη στιγμή, η τελευταία έκδοση του υλικολογισμικού AirPods Max είναι το 3C39, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η Apple κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις υλικολογισμικού για τα ακουστικά.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !