Ο CoolStar ανακοινώνει το επερχόμενο jailbreak Taurine για το iOS & iPadOS 14.0-14.3

0


Από τότε που το @ModernPwner παρουσίασε το
exploit του πυρήνα cicuta_verosa για τις συσκευές στο iOS & iPadOS 14.0-14.3, ξέραμε ότι θα ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν οι jailbreaks να πάρουν υποστήριξη. 

Ο Pwn20wnd ήταν ο πρώτος σε αυτό το πάρτι μετά την προσθήκη υποστήριξης για OS & iPadOS 14.0-14.3 στο jailbreak του unc0ver με ένα custom exploit πυρήνα βασισμένο στο cicuta_verosa , αλλά και  ο CoolStar δούλευε επίσης σε ενα  jailbreak στο iOS 14.0-14.3 που χρησιμοποιεί το cicuta_verosa ο πυρήνας εκμεταλλεύεται άμεσα. Ο CoolStar αναφέρθηκε αρκετές φορες σε ένα jailbreak που υποστηρίζεται από το iOS & iPadOS 14.0-14.3, όπως το Odyssey14 στο επίσημο κανάλι Sileo / Odyssey Discord, κυρίως επειδή το Odyssey ήταν το όνομα του δοκιμασμένου και αληθινού jailbreak στο 13 για iOS & iPadOS και το CoolStar δεν είχε ακόμη αποφασίσει για ένα επίσημο όνομα για την έκδοση με υποστήριξη στο iOS & iPadOS 14. Αλλά όλα άλλαξαν νωρίς σήμερα το πρωί της Δευτέρας:

Σε μια ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε τις πρώτες ώρες της νύχτας, ο CoolStar μοιράστηκε ότι το επερχόμενο jailbreak που υποστηρίζεται από στο iOS & iPadOS 14 και θα ονομάζεται Taurine. Ο CoolStar μοιράστηκε επίσης εικόνες teaser της διεπαφής χρήστη του jailbreak και του εικονιδίου της εφαρμογής, οι οποίες φαίνεται να εμφανίζουν ένα εικονίδιο με βάση το πρόσωπο του αστέρι Linus Tech Tips Linus Sebastian:

Εκτός από το διαφορετικό υπόβαθρο και τις γραμματοσειρές, η διεπαφή θα πρέπει να φαίνεται ιδιαίτερα οικεία σε όποιον έχει χρησιμοποιήσει το Odyssey στο παρελθόν. Αποτελείται από μια μικρή λίστα επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων jailbreak, των θεμάτων και της επαναφοράς rootFS και, στη συνέχεια, ένα ξεχωριστό κουμπί για το jailbreak.

Όπως ίσως περιμένετε, το Taurin θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές που μπορούν να εκτελέσουν to iOS ή iPadOS 14.0-14.3. Δεν αφορά συγκεκριμένους τύπους υλικού όπως το jailbreak  του checkra1n, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να κάνει jaikbreak ακόμη και η τελευταία σειρά των iPhone 12 , εφόσον η συσκευή διαθέτει υποστηριζόμενο υλικολογισμικό.

Το jailbreak Taurine δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, αλλά μια πρώιμη έκδοση έχει σπαρθεί σε εσωτερικούς δοκιμαστές beta, ώστε να μπορεί να περάσει από τις δοκιμές πριν εξαπλωθεί. Αυτή η μέθοδος κυκλοφορίας εξασφαλίζει μια πιο σταθερή αρχική εμπειρία για τους τελικούς χρήστες, σε αντίθεση με την κυκλοφορία ενός buggy πρώιμου build στο κοινό, το οποίο στη συνέχεια θα απαιτούσε πολλές ενημερώσεις για την επίλυση προβλημάτων μετά.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημο ETA για μια έκδοση Taurine, αλλά δεδομένου ότι το jailbreak έχει φτάσει μέχρι τώρα, παρά την μάλλον πρόσφατη ενημέρωση του εργαλείου με το Odyssey jailbreak που βασίζεται σε iOS & iPadOS 13, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η αναμονή θα είναι μεγάλη . Σε ένα Tweet που κοινοποιήθηκε  λίγο μετά την ανακοίνωση του Discord σήμερα το πρωί, ο CoolStar επιβεβαίωσε ότι η κυκλοφορία θα είναι «σύντομα». 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !