Ένα χάος spam για ομαδικές κλήσεις στο FaceTime

Είναι εύκολο να ρυθμιστεί το Spam για ομαδικές κλήσεις στο FaceTime. Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν φάρσα (ή απλά ενοχλούν) παίρνουν στα χέρια τους αριθμούς τηλεφώνου και κάνουν μια ομαδική κλήση. Μια συνομιλία FaceTime μπορεί να περιέχει 32 συμμετέχοντες. Επομένως, ο καλών επικοινώνησε με 31 άτομα ταυτόχρονα. Θα ξεκινήσει ξανά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, για να ενοχλήσει αυτά τα 31 άτομα.

Κάποιοι αγνοούν τις κλήσεις, άλλοι απαντούν. Όσοι απαντούν κλείνουν αμέσως, αφού δεν γνωρίζουν το άτομο. Έτσι χρήστες παραπονιούνται στα φόρουμ της Apple και αλλού .

Η πιο λογική λύση για τον τερματισμό των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο FaceTime θα ήταν να έχετε μια επιλογή που δέχεται μόνο (ομαδικές) κλήσεις από τις επαφές του κατόχου. Αλλά η Apple δεν προσφέρει μια τέτοια επιλογή.

Αυτό το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα νέο. Οι πρώτοι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται στα φόρουμ της Apple πριν από ένα χρόνο τώρα. Αυτό θα ωθήσει την Apple να κάνει μια τροποποίηση με μια μελλοντική ενημέρωση στο iOS;