Η Apple θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση της ευρεσιτεχνίας DRM

0


Η Apple έχει κληθεί να πληρώσει σχεδόν 310 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τη διαχείριση των ψηφιακών δικαιωμάτων, αφού μια ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή στο Τέξας εξέδωσε τις εντολές υπέρ μιας τοπικής εταιρείας αδειοδότησης.  

Η Apple πρέπει να δωσει 308,5 εκατομμύρια δολάρια στη Personalized Media Communications, ανέφερε το Bloomberg . Η απόφαση ελήφθη αφού μια κριτική επιτροπή εξέδωσε εντολές υπέρ της τοπικής εταιρείας αδειοδότησης που κατηγόρησε την Apple ότι παραβίασε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σχετίζεται με τη διαχείριση των ψηφιακών δικαιωμάτων.

Ένας εμπειρογνώμονας είχε υπολογίσει ότι ο γίγαντας με έδρα το Cupertino χρωστά 240 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα.

Απογοητευμένη με το πρόστιμο, η Apple είπε:

«Υποθέσεις σαν αυτές, που προέρχονται από εταιρείες που δεν κατασκευάζουν ή πωλούν προϊόντα, καταπνίγουν την καινοτομία και τελικά βλάπτουν τους καταναλωτές»

Το 2015, η ίδια εταιρεία μήνυσε την Apple για φερόμενη παραβίαση επτά από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της. Η αρχική εκδήλωση αποφάσεων πήγε υπέρ τους, με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το συμβούλιο προσφυγών να στρέψουν την απόφαση προς την Apple. Αργότερα το 2019, οι προσφυγές στο δικαστήριο των ΗΠΑ ξεκίνησαν εκ νέου τη δίκη και τώρα η απόφαση έχει εκδοθεί με την υποστήριξη της εταιρείας. Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !