Το SmartTap XS για iOS 14 ενεργοποιεί την οθόνη πατώντας την

0

Όταν θέλετε να μάθετε την ώρα ή να δείτε εάν υπάρχουν ειδοποιήσεις, πρέπει να βγάλετε το iPhone από την τσέπη σας και να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας ή της αρχικής οθόνης.  
Με άλλα λόγια, πρέπει να ξυπνήσει από την κατάσταση αδράνειας. Λοιπόν, τι γίνεται αν θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το iPhone σας με ένα πάτημα χωρίς να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας ή το Home; Το SmartTap XS για το iOS 14 είναι ένα δημοφιλές 
tweak στο jailbreak  από τον προγραμματιστή iOS Elias Limnios, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες αφής όπως ύπνος, αφύπνιση, ξεκλείδωμα και εκκίνηση εφαρμογών όταν η οθόνη του τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη. Το SmartTap XS tweak είναι η τελευταία ενημέρωση για το SmartTap X. 

Ο Limnios φέρνει μια νέα ζωή στο Smart Tap X με την έκδοση Smart Tap XS για jailbreak για σπασμένες συσκευές στο iOS 14. Μόλις εγκατασταθεί, το SmartTap XS προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak και τις κινήσεις του.

Όταν η οθόνη του iPhone σας είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερες ενέργειες εκτός από την επιλογή αφύπνισης. Μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες κινήσεις όπως οθόνη ενός αγγίγματος, οθόνη διπλού κτυπήματος, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή και αναγκάζοντας την αφή όταν είναι απενεργοποιημένη. Επιπλέον, εκτελεί διαφορετικές ενέργειες όπως,  

  • Ξεκλειδώστε τη συσκευή
  • Εμφάνιση κέντρου ειδοποίησης
  • Εμφάνιση κέντρου ελέγχου
  • Ανοίξτε την εφαρμογή της κάμερας
  • Εκκινήστε μια συγκεκριμένη εφαρμογή 

Ωστόσο, εάν εγκαταστήσετε το Activator, μπορείτε να αντιστοιχίσετε εκατοντάδες ενέργειες στα συμβάντα του SmartTap. 

Επιπλέον, όταν η οθόνη του iPhone σας είναι ενεργοποιημένη, σας επιτρέπει να κλειδώσετε τη συσκευή σας πατώντας δύο φορές στην οθόνη κλειδώματος ή στην αρχική οθόνη. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, η ενεργοποίηση του Smart Touch Detection αποφεύγει ψευδείς συναγερμούς ενώ βρίσκετε στην τσέπη, στην τσάντα σας ή σε άλλα μέρη. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε εάν η συσκευή δεν αναγνωρίσει τα δάκτυλά σας. 

Για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το SmartTap XS,  κατεβάστε το δωρεάν από το Limneos Repository . Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές  του iOS 14 που είναι jailbreak.

Μπορείτε να προσθέσετε το αποθετήριο Limneos με την ακόλουθη διεύθυνση URL:

https://limneos.net/repo/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !