Το ανεξάρτητο πρόγραμμα επισκευής της Apple έρχεται παγκοσμίως

Αυτό το πρόγραμμα είδε για πρώτη φορά το φως  το 2019 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, η Apple το προσέφερε στην Ευρώπη ( Ελλάδα ) και τον Καναδά το 2020. Πιο πρόσφατα, η Κίνα προστέθηκε στη λίστα . Υπάρχουν πλέον περισσότερες από 200 χώρες για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών.

Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να παρέχουν υπηρεσίες επισκευής χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά. Σύμφωνα με την Apple, περισσότεροι από 1.500 ανεξάρτητοι επισκευαστές υπάρχουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών επισκευής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν εκπαίδευση από την Apple. Έχουν τα ίδια γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία, εγχειρίδια σέρβις και διαγνωστικά με τα εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις της Apple και τα καταστήματα της Apple.

Εδώ είναι οι χώρες που θα έχουν το πρόγραμμα για ανεξάρτητους επισκευαστές από αυτήν την εβδομάδα:

Αφγανιστάν, Αυστραλία, Μπαγκλαντές, Μπουτάν, Βραζιλία, Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, Καμπότζη, Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νήσοι Κουκ, Φίτζι, Γκουάμ, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Λάος, Μακάο, Μαλαισία, Μαλδίβες, Μογγολία, Μιανμάρ, Νεπάλ , Νέα Ζηλανδία, Πακιστάν, Παπούα Νέα Γουινέα, Φιλιππίνες, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τόνγκα, Τουρκία, Βανουάτου και Βιετνάμ

Οι άλλες χώρες θα προστεθούν σταδιακά στη λίστα τις εβδομάδες και τους μήνες, σύμφωνα με την Apple.