AirPods 2 και AirPods Pro: η ενημέρωση 3E751 είναι διαθέσιμη

0

Η Apple προσφέρει τώρα την ενημέρωση 3E751 για τα AirPods δεύτερης γενιάς και AirPods Pro. Η προηγούμενη ενημέρωση υλικολογισμικού χρονολογείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο . Ο αριθμός της ήταν 3A283.  

Η ενημερωμένη έκδοση 3E751 είναι διαθέσιμη για τα AirPods

Αυτήν τη στιγμή είναι αδύνατο να πούμε τι νέο φέρνει η ενημέρωση 3E751 στα AirPods. Πράγματι, η Apple δεν κοινοποιεί την παραμικρή αλλαγή. Πρέπει να περιμένετε έως ότου οι χρήστες που έχουν τις νέες εκδόσεις βρουν τελικά κάτι. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. 


Και σαν να μην ήταν αρκετό, η Apple δεν προσφέρει έναν εύκολο τρόπο ενημέρωσης των ακουστικών της. Αυτές εγκαθίσταται στο παρασκήνιο, αυτόματα χωρίς παρέμβαση του χρήστη. Για να ελέγξετε το υλικολογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το AirPods ή AirPods Pro που ειναι συνδεμένα. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Εσωτερική έκδοση προγράμματος".

Είναι πιθανό η ενημέρωση να διορθώνει μόνο σφάλματα και να μην κάνει αισθητές αλλαγές. Μην εκπλαγείτε αν δεν παρατηρήσετε αλλαγές μετά το νέο υλικολογισμικό.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !