Το νεο DustBuster ανακτά το χώρο αποθήκευσης που καταλαμβάνεται από τα προσωρινά αρχεία

0

Όταν χρησιμοποιείτε το iPhone ή το iPad σας, τα προσωρινά αρχεία αποθηκεύονται στο σύστημα αρχείων που παίρνει μερικές φορές ένα μεγάλο μερίδιο από τον χώρο αποθήκευσης των συσκευών iOS. Με άλλα λόγια, καταλαμβάνει αρκετό χώρο αποθήκευσης στο iPhone ή το iPad σας. 

Πώς μπορώ να διαγράψω προσωρινά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο iPhone; 

Ένας προγραμματιστής του iOS ο Plat-Ykor κυκλοφόρησε μια εφαρμογή jailbreak που ονομάζεται Dustbuster. Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή για συσκευές jailbroken που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τα προσωρινά αρχεία, στην προσωρινή μνήμη εφαρμογών και πολλά άλλα αρχεία που καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο στις συσκευές. Το DustBuster αφαιρεί τα παραπάνω αρχεία από το τηλέφωνό σας με ένα μόνο πάτημα. Έτσι, σας επιτρέπει να ανακτήσετε γρήγορα πολύτιμο χώρο αποθήκευσης που δεν είναι διαθέσιμος για άλλες χρήσεις.

Είναι σημαντικό, ότι προσθέτει μια εφαρμογή στην Αρχική οθόνη, όπου μπορείτε να την ανοίξετε. 

Εφαρμογή DustBuster

Αυτή είναι η δωρεάν έκδοση. Όμως, η πληρωμένη έκδοση σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον από τον προγραμματιστή. 

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή Dustbuster μπορούν να την  κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο BiggBoss  μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει jailbroken συσκευές στο iOS 13 και 14.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !