Πωλήσεις smartphone: Η Apple πλησιάζει τη Samsung στην Ευρώπη

0

 


Οι
πωλήσεις του iPhone φαίνεται να παραμένουν ισχυρές στην Ευρώπη . Η Apple συνεχίζει λοιπόν τη δυναμική του ρεκόρ του τέταρτου τριμήνου του 2021, αν θέλουμε να πιστέψουμε τα στοιχεία του Counterpoint .Έτσι, το iPhone έφτασε το 28% των Pdm στην Ευρώπη στο Q1, ένα ρεκόρ που του επιτρέπει να προσεγγίσει το 32% της Samsung.  Η αύξηση για ένα χρόνο είναι 6 μονάδες Pdm (+ 31%) για την Apple, 2 μονάδες για τη Samsung (+ 13%) και 7 μονάδες Pdm για τη Xiaomi (+ 73%), τώρα ειναι καλά αγκυροβολημένη στην τρίτη θέση στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά.


Η Oppo τερμάτισε στους πρόποδες του βάθρου, με 6% Pdm, αύξηση 94% σε διάστημα ενός έτους. Μόλις νίκησε, τη Huawei που συνεχίζει να κατεβαίνει τα σκαλιά. Ο ασιατικός γίγαντας τώρα πιστώνεται με μερίδιο αγοράς 4% στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο, έναντι 15% ένα χρόνο νωρίτερα! Το αμερικανικό εμπάργκο κατέστρεψε, κατά συνέπεια, το Pdm της Huawei και έβαλε τέλος στην αδίστακτη ανάπτυξή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !