Ξεκλειδώστε το μυστικό πληκτρολόγιο Emoticon στο iPhone σας και εντυπωσιάστε με τους χαρακτήρες του

0

Το Emoji έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χρησιμοποιείτε τακτικά (ή να χρησιμοποιείτε υπερβολικά) τα emoji στο πληκτρολόγιο του iPhone σας όπως όλοι οι άλλοι. Αλλά πριν το emoji γίνει δημοφιλές, υπήρχαν φατσούλες, emoticon AKA σύμβολα και το iOS έχει το δικό του  μυστικό πληκτρολόγιο emoticon που περιμένει να το ξεκλειδώσεις. 

Τα Emoticons του μπορεί να μην είναι τα φωτεινά, πολύχρωμα εικονίδια που έχουμε αγαπήσει στα smartphone, αλλά είναι εξίσου χαριτωμένες εκφράσεις με πολλές δυνατότητες και εμφάνιση που το emoji δεν έχει βρει ακόμη. Το "Shrug" (¯ \ _ (?) _ / ¯) ήταν πιθανώς το πιο τυπογραφικό σύμβολο στο παρελθόν έως ότου η Apple πρόσθεσε τα απαξιωτικά emoji.

Κανονικά, θα πληκτρολογήσετε τις εκφράσεις emoticon με μη αυτόματο τρόπο, αλλά το τρέχον πληκτρολόγιο πληκτρολόγησης ενδέχεται να μην έχει καν όλους τους χαρακτήρες Unicode για να ολοκληρώσει κάθε emote εκεί έξω. Η αντιγραφή / επικόλληση από το Διαδίκτυο ήταν επίσης μια ΟΚ επιλογή, αλλά πάρα πολύ δουλειά για να συνεχίσετε να το κάνετε ξανά και ξανά. Ένας άλλος τρόπος να πληκτρολογήσετε emoticon πιο εύκολα ήταν να τα αντιστοιχίσετε σε συντομεύσεις πληκτρολογίου .

Και αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε δει ποτέ ή ακούσει για αυτό το πληκτρολόγιο του iPhone στο παρελθόν, πιθανώς ειναι επειδή δεν μιλάτε ιαπωνικά.

Βήμα 1Προσθέστε το πληκτρολόγιο Kana ή Romaji

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Γενικά -> Πληκτρολόγιο -> Πληκτρολόγια -> Προσθήκη νέου πληκτρολογίου . Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα των πληκτρολογίων και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Ιαπωνικά". Θα δείτε δύο επιλογές - "Kana" και "Ramaji" - και οι δύο θα λειτουργήσουν. Και οι δύο μεταφράζουν ιαπωνικούς χαρακτήρες σε ρωμαϊκούς χαρακτήρες που θα αναγνωρίζουν οι αγγλόφωνοι και ίσως είναι έξυπνο να εγκαταστήσετε και τα δύο, καθώς ορισμένα emoticon δεν είναι και στα δύο. Μόλις έχει επιλεγεί, πατήστε "Τέλος" για έξοδο πίσω στη σελίδα των Πληκτρολογίων .


 Εάν θέλετε να αλλάξετε τη σειρά των πληκτρολογίων σας, τα οποία θα αλλάξουν σε όλο το iOS, πατήστε "Επεξεργασία" και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο τις τρεις γραμμές στο πληκτρολόγιο που θέλετε να μετακινήσετε και, στη συνέχεια, σύρετε το στο σημείο που θέλετε.
Πατήστε "Τέλος" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.


Βήμα 2Μεταβείτε στην ενότητα Emoticon

Τώρα που έχετε ρυθμίσει το πληκτρολόγιο, είστε έτοιμοι να επιλέξετε και να στείλετε emoticon σε όποιον θέλετε. Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή που μπορείτε να πληκτρολογήσετε, όπως Μηνύματα και , στη συνέχεια, πατήστε όπου χρειάζεται για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο. Εάν ορίσετε τη γλώσσα Kana ή Romaji ως το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο, θα πρέπει να εμφανιστεί αμέσως.

Εάν δεν ανοίξει αμέσως, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο υδρόγειο κάτω αριστερά και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω και επιλέξτε το ιαπωνικό πληκτρολόγιο. Θα μπορούσατε επίσης να αγγίξετε την υδρόγειο μέχρι να φτάσετε στο σωστό πληκτρολόγιο.

Επιλογή 1Πληκτρολόγιο Kana

Για το Kana, πατήστε το πλήκτρο "^ _ ^" για πρόσβαση στο μυστικό πληκτρολόγιο emoticon και, στη συνέχεια, πατήστε το αναπτυσσόμενο κουμπί (κάτω βέλος) στο επάνω μέρος για να αναπτύξετε την πλήρη λίστα των emoticon. 

Επιλογή 2Πληκτρολόγιο Romaji

Για το Romaji, πατήστε "123", ακολουθούμενο από το πλήκτρο "^ _ ^" και, στη συνέχεια, πατήστε το αναπτυσσόμενο κουμπί (κάτω βέλος) στο επάνω μέρος για να αναπτύξετε την πλήρη λίστα των emoticon.

Βήμα 3:Προσθέστε Emoticons όπως ποτέ άλλοτε

Εάν δεν επεκτείνετε την πλήρη λίστα emoticon, μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά στη σειρά για να δείτε περισσότερα. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλά emoticon, οπότε είναι πιο εύκολο να πατήσετε το κάτω βέλος για να επεκτείνετε τη λίστα και να κάνετε κάθετη περιήγηση.

Όταν βρείτε ένα emoticon που σας αρέσει, αγγίξτε το. Το πληκτρολόγιο emoticon θα εξαφανιστεί και το ίδιο το emoticon θα φορτωθεί όταν πληκτρολογείτε. Μπορείτε να διαγράψετε οποιοδήποτε μέρος του emoticon που θέλετε, καθώς αποτελείται μόνο από μεμονωμένους χαρακτήρες Unicode.

Αυτά τα πληκτρολόγια δεν απαριθμούν όλα τα emoticon, απλώς μια αξιοπρεπή επιλογή emoticon ανατολικού τύπου που ονομάζεται "kaomoji", αλλά και δυτικά και ορισμένα emoticon στυλ anime. Οι χαρακτήρες σε κάθε emoticon, μερικοί από τους οποίους είναι συλλαβγράμματα και γλύφοι, προέρχονται από πολλά διαφορετικά σύνολα χαρακτήρων όπως hiragana, katakana, kanji και ελληνικά και κυριλλικά αλφάβητα, μαζί με άλλους τύπους συμβόλων. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !