Το FastUp Tweak σας επιτρέπει να επιταχύνετε τα κινούμενα γραφικά του iPhone με μεμονωμένα ρυθμιστικά

0

Εάν πιστεύετε ότι ορισμένα κινούμενα γραφικά του  iPhone είναι πολύ αργά ή πολύ γρήγορα τοτε για αυτό το θέμα,  κυκλοφόρησε το FastUp tweak για jailbroken συσκευές και είναι για εσάς. Αυτό το  tweak δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο του πόσο γρήγορα ή αργά παίζουν τα κινούμενα σχέδια της συσκευής τους, επιτρέποντάς τους να αυξήσουν ή να μειώσουν τις ταχύτητές τους με τη βοήθεια μεμονωμένων ρυθμιστικών.

Με το tweak αυτό μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα κίνησης των εφαρμογών, την αφετηρία, καθώς και τις Ειδοποιήσεις και τα Banner

Αυτό που είναι υπέροχο για το FastUp είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε ξεχωριστά την ταχύτητα καθενός από τους τύπους κινούμενων γραφικών. Αυτό σημαίνει ότι αντί να ρυθμίζετε μια καθολική ταχύτητα για όλες τις κινούμενες εικόνες, μπορείτε να αλλάξετε τις ταχύτητες ξεχωριστά.


Η αλλαγή των ταχυτήτων κίνησης είναι εύκολη.
Μπορείτε να μετακινήσετε το ρυθμιστικό σε χαμηλότερη θέση (αριστερά) για να αυξήσετε την ταχύτητα ενώ μπορείτε να το μετακινήσετε δεξιά για να κάνετε πιο αργή την κίνηση.

Το FastUp δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να αλλάξουν τα εφέ fly in και fly out που εμφανίζονται κατά την εκκίνηση ή την έξοδο από μια εφαρμογή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το FastUp tweak από το repο του Packix όπου είναι διαθέσιμο για 1,29 $. Είναι συμβατό με το iOS 11 έως το iOS 14.5.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !