Πώς να κάνετε Jailbreak στο iOS 14.5 με checkra1n σε Mac

0


Το
jailbreak με το checkra1n για το iOS 14.5 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να κάνετε λήψη του προγράμματος checkra1n στο Mac σας και να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας.  Το εργαλείο checkra1n κυκλοφόρησε σε beta και υποστηρίζει σχεδόν όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν μεταξύ iPhone 5s και iPhone X. Είναι ικανό να κάνει jailbreak σε όλες τις εκδόσεις του iOS που κυκλοφόρησαν μεταξύ iOS 12.3 - iOS 14.5.

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε βήμα προς βήμα,  πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο checkra1n iOS 14 για να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει βήματα για Mac αφού η έκδοση του εργαλείου των Windows βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Ενώ η τελική έκδοση του checkra1n θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει πριν από το iPhone X, η πρώτη έκδοση beta δεν υποστηρίζει τα iPad Air 2, iPad 5th Gen και iPad Pro 1st Gen. Ορισμένες συσκευές όπως το iPhone 5s, iPad mini 2, iPad mini 3 και iPad Air υποστηρίζονται πειραματικά, οπότε να περιμένετε ίσως περισσότερα σφάλματα σε αυτά.

Πώς να κάνετε jailbreak iOS 14.5 με checkra1n σε Mac (Οδηγός)

Πριν ξεκινήσετε με τον οδηγό jailbreak iOS 14.5 παρακάτω, δημιουργήστε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας στο iCloud ή στο iTunes / Finder προτού συνεχίσετε με αυτόν τον οδηγό.

1. Κατεβάστε το βοηθητικό πρόγραμμα για jailbreak στο iOS 14.5 εδώ .

2. Ανοίξτε το αρχείο checkra1n.DMG και σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής checkra1n στο φάκελο Applications.

3. Εκκινήστε το εργαλείο checkra1n. Εάν εμφανιστεί σφάλμα ασφαλείας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα». Εάν δεν βλέπετε το κουμπί Άνοιγμα, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος> Ασφάλεια και απόρρητο> Γενικά και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ούτως ή άλλως".

4. Τώρα συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch στο Mac σας με καλώδιο Lightning.

5. Μόλις το checkra1n εντοπίσει τη συσκευή σας πατήστε το κουμπί «Έναρξη».

checkra1n iOS 14.5 jailbreak οδηγός 2

6. Στην επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί να τοποθετήσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία DFU. Το εργαλείο θα σας καθοδηγήσει επίσης για αυτήν τη διαδικασία.

7. Η συσκευή σας iOS θα επανεκκινήσει και θα εισέλθει σε λειτουργία ανάκτησης Σε αυτό το στάδιο το Finder / iTunes θα ανοίξει, απλώς κλείστε το και αποκτήστε πρόσβαση στο εργαλείο checkra1n.

8. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να τοποθετήσετε τη συσκευή σε λειτουργία DFU.

9. Το checkra1n θα εγκαταστήσει τώρα την εφαρμογή checkra1n στη συσκευή σας. Μόλις ολοκληρωθεί, ξεκλειδώστε το iPhone σας και ξεκινήστε την εφαρμογή checkra1n.

εφαρμογή checkra1n 

10. Εγκαταστήστε το Cydia στη συσκευή σας και απολαύστε το.

Πριν ξεκινήσετε τη λήψη των τροποποιήσεων από το Cydia, θυμηθείτε ότι το jailbreak είναι πολύ νέο αυτή τη στιγμή και θα χρειαστεί ίσως λίγος χρόνος για να προσθέσετε υποστήριξη για τα αγαπημένα σας tweaks για το iOS 14.5 .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !