Η Apple χρεώνει 751 € για την επισκευή του iPad Pro M1 12,9 ιντσών !!!

0

Η Apple μοιράστηκε το κόστος επιδιόρθωσης ενός προβλήματος με το iPad Pro M1 12,9 ιντσών και δεν είναι φθηνό αφού φτάνει στα  751 ευρώ. Υπενθύμιση, αυτό το μοντέλο είναι διαθέσιμο για αγορά από χθες από 1219 ευρώ

Η τιμή των 751 ευρώ για το iPad Pro M1 12,9 ιντσών σχετίζεται με οποιαδήποτε ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της σπασμένης οθόνης. Η εναλλακτική λύση είναι να υπάρχει ασφάλιση AppleCare + για τον περιορισμό των ζημιών. Αυτό χρεώνεται στα 159 ευρώ . Η Apple δίνει έκπτωση 49 ευρώ σε περίπτωση επισκευής του tablet. Ο κατασκευαστής επιτρέπει έως και δύο περιστατικά σε αυτήν την τιμή.

Υπάρχει αύξηση των τιμών στο παλαιότερο iPad Pro 12,9 ιντσών? Η απάντηση είναι ναι. Η Apple κοστολογεί στα 691 ευρώ για την επισκευή του μοντέλου 2020. Η διαφορά 60 ευρώ από τη μία γενιά στην άλλη πρέπει σίγουρα να έχει έναν σύνδεσμο με την οθόνη Mini-LED που υπάρχει στο νέο μοντέλο.  

Όσο για το iPad Pro M1 11 ιντσών, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η Apple εξακολουθεί να ζητά 541 ευρώ για την επισκευή του. Και πάλι, η έκπτωση είναι 49 ευρώ για άτομα που έχουν ασφάλιση AppleCare +. Αυτό κοστίζει 139 ευρώ να επισκευαστεί για το iPad Pro 11 ιντσών.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το iPad Pro M1, μπορείτε να μεταβείτε στο Apple Online Store διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους μεταπωλητές. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !