Η Apple ήθελε να πουλήσει τα AirTags το 2019

Οι πελάτες που έλαβαν το AirTag σήμερα έχουν παρατηρήσει τις ημερομηνίες 2019 και 2020 στην ετικέτα όπου μπορούν να βρεθούν οι πληροφορίες με τους κανόνες. Η Apple είχε λοιπόν σχέδια να εμπορεύεται το αντικείμενο παρακολούθησης πριν από δύο χρόνια, αλλά ο κατασκευαστής αποφάσισε τελικά να περιμένει μέχρι το 2021.

Γιατί μια τέτοια καθυστέρηση; Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Apple δεν λέει τίποτα για το θέμα δημόσια. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι η Apple περίμενε τις έρευνες που την αφορούν σχετικά με τις αντιανταγωνιστικές πρακτικές της. Σε τελική ανάλυση, υπάρχει ήδη ένα παρόμοιο tracker στοιχείων και προέρχεται από το Tile. Στη συνέχεια, η Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει κυκλοφορήσει το αξεσουάρ της το 2020. Αλλά ο κόσμος έχει βιώσει τον Covid-19 και υπήρξαν κλειδώματα παντού. Ήταν πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για την αγορά ενός τέτοιου είδους;

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η είδηση ​​ότι η Apple ήθελε να θέσει σε πώληση τα AirTags το 2019 δεν είναι εκπληκτική. Μάθαμε πρόσφατα ότι η εταιρεία ήθελε να πιστοποιήσει το αξεσουάρ της με το FCC το 2019 .