Η κυκλοφορία του Apple iPad Pro καθυστερεί για άλλη μια φορά... Να γιατί

0
Ο γίγαντας του Cupertino που εδρεύει στην Καλιφόρνια φέρεται να αγωνίζεται με τους συνεχιζόμενους περιορισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού για το τελευταίο Apple iPad Pro τελευταίας τεχνολογίας, πιθανώς επιδεινώνοντας  ακομη μια αναμονή 40 ημερών για το ακριβό tablet της Apple. 

Και αναφερόμαστε για τον λόγο πίσω από αυτήν την καθυστέρηση που είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή της νέας οθόνης Mini LED 12,9 ιντσών του μοντέλου. Σύμφωνα με μια έκθεση που εκδόθηκε πριν από την ανακοίνωση της συσκευής τον Απρίλιο από το Bloomberg News, η συσκευή αντιμετωπίζει εμπόδια λόγω της πολυπλοκότητας που περιβάλλει τη νέα τεχνολογία.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, οι συνεργάτες παραγωγής της εταιρείας δυσκολεύονται ακόμη να κάνουν τις περίπλοκες οθόνες σε μεγαλύτερες ποσότητες.

 Ωστόσο, αυτού του είδους οι χρόνοι αναμονής αποτελούν ένα εξαιρετικό χαρακτήρα για μια επιχείρηση που υπερηφανεύεται για τις δεξιότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τον Απρίλιο, η Apple ανακοίνωσε τη νέα σειρά iPad Pro . Η νέα οθόνη, με τίτλο Liquid Retina XDR display, στις πιο ακριβές εκδόσεις έχει χαρακτηριστεί ως τα πιο αληθινά χρώματα και μια φωτεινότερη εικόνα. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !