Έρχονται νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Apple Watch Series 7, συμπεριλαμβανομένων των επίπεδων άκρων που θα χει. Η Apple θα ήθελε να συνδεθεί σχεδιαστικά με τα άλλα προϊόντα της, τα οποία υιοθέτησαν επίσης αυτήν τη φόρμα.  

Οι πληροφορίες για το Apple Watch Series 7 προέρχονται από τον Jon Prosser στο podcast Genius Bar. Δεν λέει περισσότερα για την ώρα, αλλά αποκαλύπτει ότι γνωρίζει ήδη τη γενική σχεδίαση και μπορεί να δημοσιεύσει σύντομα κάποιες εικόνες για να μας επιτρέψει να δούμε το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν ήδη επίπεδες άκρες στα διάφορα iPhone 12s και στο iPad Pro. Η Apple προσέφερε προηγουμένως στα προηγούμενα μοντελα τις στρογγυλεμένες άκρες. Στην περίπτωση του Apple Watch Series 7, το νέο σχέδιο θα ήταν «πιο λεπτό» .

Αυτή η αλλαγή δεν αποτελεί εντελώς έκπληξη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ανακοίνωσε ότι η Apple σχεδιάζει να αλλάξει το σχέδιο του επόμενου συνδεδεμένου ρολογιού της. Ωστόσο, δεν είχε κοινοποιήσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε  σήμερα λίγο περισσότερα για αυτό.  


Ο Jon Presser προσθέτει ότι το Apple Watch Series 7 θα πρέπει να υπάρχει σε ένα νέο χρώμα, δηλαδή το πράσινο. Η απόχρωση του πράσινου θα ήταν παρόμοια με αυτή που ήδη χρησιμοποιεί η Apple στα ακουστικά του AirPods Max. Η διαρροή προκαλεί επίσης ένα νέο μαγνητικό αξεσουάρ για το AirTag, αλλά δεν κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικά με αυτό.