Tweak Cleaner PRO: Καθαρίστε εντελώς την Jailbreak συσκευή σας χωρίς να ανησυχείτε για αναβάθμιση

1


 Όταν κάτι πάει στραβά στη jailbreak συσκευή μας και υπάρχουν προβλήματα χωρίς να μπορούμε να τα εντοπίσουμε η μονη και η πιο σωστή επιλογή είναι να την επαναφέρουμε όπως ήταν πριν το jailbreak. 

 Σε αυτή θα περίπτωση ο μεγαλύτερος φόβος ειναι να μην αναβαθμίσουμε σε νεότερο λειτουργικό είτε από λάθος είτε αναγκαστικά αφού κολλήσει όπως θα λέγαμε.Τώρα τέλος σε αυτή την ανησυχία αφού πλέον με ένα καινούργιο και απλό εργαλείο μπορείτε να καθαρίσετε τα πάντα από το jailbreak στη συσκευή σας σβήνοντας μαζί και τα προβλήματα που υπάρχουν με το πάτημα ενός κουμπιού. 

 Ο τρόπος είναι πολύ απλός και χρειάζεται μόνο να προσθέσετε το ρεπό repo.lifpa.com στις πηγές του Cydia.

 Τώρα αναζητήστε και κάνετε εγκατάσταση το πακέτο Tweak Cleaner Pro που στην ουσία πρόκειται για μια νέα εφαρμογή που θα εμφανιστεί στη συσκευή σας.Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί "Clear Now" να ξεκινήσει η διαδικασία.Τώρα αφήστε η εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα και θα δείτε πως έχει διαγράψει όλα τα tweak που είχατε κατεβάσει και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χωρίς ωστόσο να χάσετε από την αρχή τις πηγές που προσθέσατε.

 Έτσι απλά θα καθαρίσετε εντελώς τη συσκευή σας παραμένοντας ωστόσο στο ίδιο λειτουργικό χωρίς να αναβαθμίσετε. 



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !