Η Apple σκέφτηκε να προσφέρει ένα μαύρο κεραμικό Apple Watch Series 5, όπως φαίνεται σε ένα πρωτότυπο που μοιράστηκε στο Twitter ο κ. White. Αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιείται για τη μετάδοση εικόνων πρωτοτύπων προϊόντων της Apple. 

Μια φωτογραφία δείχνει το μαύρο μοντέλο της Apple Watch Series 5 σε κεραμική έκδοση  δίπλα στο λευκό μοντέλο. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το άλλο μέρος της θήκης,  με την ψηφιακή κορώνα που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στα μενού και στο πλευρικό κουμπί.

Η Apple κυκλοφόρησε ένα κεραμικό Apple Watch Edition με τη σειρά 2. Στη συνέχεια, υπήρχε μια γκρι κεραμική επιλογή με τη σειρά 3. Η Apple δεν προσέφερε ένα κεραμικό Apple Watch Edition με τη σειρά 4, αλλά ο κατασκευαστής ξεκίνησε ξανά το κορυφαίο κεραμικό μοντέλο για την Σειρά 5 σε ένα λευκό χρώμα. Με το Apple Watch Series 6, το πιο πρόσφατο μοντέλο, δεν υπάρχει κεραμική έκδοση. Τα μοντέλα Edition έχουν μόνο μια θήκη τιτανίου, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο ακριβά.

Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες φήμες για ένα κεραμικό μοντέλο για το Apple Watch Series 7. Η Apple θα πρέπει λογικά να παρουσιάσει το νέο της ρολόι τον Σεπτέμβριο, μαζί με το iPhone 13 και άλλα προϊόντα. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως θα έχουμε μια έκπληξη.