Η Apple προσφέρει τώρα την τρίτη δημόσια έκδοση beta του iOS 14.7 σε iPhone και iPadOS 14.7 στο iPad. Έρχεται 24 ώρες μετά την τρίτη έκδοση προγραμματιστή . Φυσικά, οι δύο εκδόσεις είναι ίδιες.

Το beta 3 του iOS 14.7 δεν φέρνει αξιοσημείωτες αλλαγές σε σύγκριση με το beta 2, το οποίο είδε το φως της ημέρας πριν από δύο εβδομάδες . Το iOS 14.7 μπορεί να είναι και η απόλυτη ενημέρωση για το iOS 14. Η Apple πρέπει να επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση και τη διόρθωση σφαλμάτων. Ταυτόχρονα, η Apple εργάζεται στο iOS 15, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο σε έκδοση beta .

Εάν έχετε το προφίλ δημόσιων ελεγκτών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS 14.7 beta 3. Και αν όχι, μπορείτε να μεταβείτε στο beta.apple.com όπου θα συνδεθείτε , με τον λογαριασμό σας και να κατεβάσετε το προφίλ για να μεταβείτε στο κανάλι των beta. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια έκδοση beta του macOS 11.5 για δοκιμαστές σε Mac. Υπάρχει επίσης η τρίτη δημόσια έκδοση beta του watchOS 7.6 για δοκιμαστές με Apple Watch. Μπορείτε να τα κατεβάσετε τώρα εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί ώστε να τις λαμβάνει.